Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Retirada provisional de les intal·lacions de l'enllumenat públic per obres

Sol·licitud de retirada o desplaçament provisional de les instal·lacions d'enllumenat públic amb motiu d'obresCom puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      
Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

Aquesta sol·licitud es fa quan s’ha de restaurar un façana, enderrocar un edifici, o altres obres que afecten a les instal·lacions d’enllumenat públic, les quals es retiraran provisionalment fins al final de les esmentades obres.

La persona interessada emplenarà la sol·licitud d’acord amb el model adjunt i la presentarà al registre d’entrada de l’Ajuntament de Reus. Una vegada estudiat el cas per part del departament de Via Pública – Enllumenat públic, s’atorgarà la corresponent autorització, amb les condicions que corresponguin.

Observacions:
En tractar-se d’un tràmit associat a unes obres, es farà la comprovació que la persona sol•licitant disposi del corresponent permís d’obra.

 Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Enginyeria


Tràmits vinculatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat