Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica



Formulari d'incidències (només informàtiques)

En el cas que tinguis qualsevol queixa o incidència ciutadana ves a la bústia ciutadana a través del següent enllaç https://serveis.reus.cat/bustiaciutadana/ o el tràmit https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/22291.

En el cas que tinguis qualsevol tema de padró contacta amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana a través del següent enllaç https://www.reus.cat/oficina-datencio-ciutadana-oac o consulta l'Espai d'Informació del Padró des de https://www.reus.cat/padro-dhabitants-0.

En el cas que tinguis qualsevol tema d'hisenda o tributari contacta amb el Servei d'Atenció i Informació al Contribuent a través del següent enllaç https://www.reus.cat/saic-servei-datencio-i-informacio-al-contribuent o ves a l'Oficina Virtual Tributaria des de https://ovt.reus.cat.

En el cas que sigui un tema d'Ajuts (subvencions, bonificacions i exempcions) consulta l'Espai d'Informació d'Ajuts a través del següent enllaç https://www.reus.cat/ajuts.

Si no és cap dels temes anteriors, pots accedir a https://seu.reus.cat/seu/contingutPublic/mostrarContingut/27486 per registrar exclusivament una incidència informàtica.