Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Què és la Seu electrònica?

La Seu electrònica és el lloc accessible per mitjans electrònics a través d'Internet per donar compliment a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, des d'on els ciutadans poden exercir el seu dret d'accés a la informació, als serveis i als tràmits de l'administració pública de manera telemàtica, amb garantia de la integritat, veracitat i actualització del contingut ja que l'Administració pública és la titular i la responsable de la gestió de la Seu electrònica.

 

A qui està dirigida?

 La Seu electrònica es dirigeix tan a ciutadans com empreses i entitats que es relacionin per mitjans electrònics amb l'Administració pública.

 

Què necessito? Requeriments tècnics

L'Ajuntament de Reus admetrà els sistemes d'identificació basats en certificats reconeguts i qualificats així com d'altres sistemes d'identificació amb paraula de pas mitjançant clau concertada i de firma electrònica reconeguda i qualificada que siguin conformes a l'establert en la Llei 59/2003 de 19 de desembre de signatura electrònica i que siguin admesos i validats per la llista de confiança de prestadors de serveis de certificació que validi el Consorci Administració Oberta de Catalunya  de conformitat amb els articles 9 i 10 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment  Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El contingut de la notificació es lliurarà en format PDF i serà necessari l'ús d'un visualitzador (www.adobe.es)

En el cas de tramitació telemàtica i per tal de facilitar la integració del sistema d'informació i validar la informació de caràcter personal, la persona interessada haurà d'estar registrada en la base de dades municipal de persones. En el cas que la persona interessada no hi consti, caldrà que prèviament, realitzi un tràmit d'acreditació i alta en la base de dades municipal de persones que podrà fer també per mitjans electrònics.

Es recomana usar els navegadors Firefox i Chrome en la seva última versió. En sistemes operatius Windows XP no es garanteix que funcioni correctament i es recomana usar sistemes operatius amb versions superiors Windows 7 o 10

Quin tipus d'identitat digital necessito per fer un tràmit telemàtic?

Guia de requeriments tècnics i FAQs

Especificacions tècniques del documents enviats telemàticament per les persones interessades en un tràmit

 

Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat