Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.
Esteu aquí: Inici → Identitat digital

Identitat digital

La realització de tràmits a l'oficina virtual requereixen que la persona, empresa o entitat que els realitzi disposi d'una Identitat Digital.

Els sistemes d'identificació de la identitat digital acceptats per la nostra seu electrònica són els següents:

idCAT Mòbil

L'idCAT Mòbil és el sistema d'identificació i signatura electrònica a través de dispositius mòbils que el Consorci AOC, en col·laboració amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ofereix a la ciutadania i que es pot utilitzar per a fer tràmits amb les administracions i ens que integren el sector públic de Catalunya.

Aquest sistema requereix haver estat donat d'alta prèviament. A través del seu DNI i telèfon mòbil genera un codi d'un sol ús per a realitzar els tràmits.

Podeu donar-vos d'alta al següent enllaç. Per fer-ho necessitareu un certificat digital o en cas de no tenir-ne haureu de facilitar la següent informació personal: DNI (Document Nacional d'Identitat), TSI (Targeta Sanitària Individual del CatSalut - Servei Català de la Salut ) i telèfon mòbil


Cl@ve

Cl@ve és un sistema orientat a unificar i simplificar l'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. El principal objectiu és que el ciutadà pugui identificar-se a l'Administració mitjançant claus concertades (usuari i contrasenya), sense haver-hi de recordar claus diferents per accedir als diversos serveis.


Certificats digitals

Es poden fer servir la gran majoria dels certificats digitals com, per exemple, l'idCAT Certificat, el DNI-e, els certificats de l'FNMT, etc.

Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat