Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.
Esteu aquí: Inici →  Serveis → Factura electrònica

Factura electrònica

Benvingut al punt general d'entrada de factures de l'Ajuntament de Reus i els seus organismes municipals.

 

Registrar-se com a proveïdor i tenir les dades actualitzades

En primer lloc i si no estàs registrat com a proveïdor, has de fer el tràmit telemàtic d'alta a la base de dades de proveïdors
És obligatori tenir actualitzat el compte bancari i el correu electrònic de contacte. Si fa temps que et vas registrar com a proveïdor o ha canviat alguna d'aquestes dades, revisa-les entrant a la carpeta proveïdor. També pots fer directament el tràmit telemàtic de canvi de domiliació bancària de proveïdors o el de dades de contacte per notificacions electròniques.
Et recomanem que utilitzis un certificat de representant de persona jurídica de la FNMT de la teva empresa per accedir a carpeta proveïdor o fer tràmits telemàtics.
 

Que necessito abans de facturar

Per facturar és molt important que disposis de:

- NIO: número intern d'operació de referència de la factura. Aquest número et serà proporcionat al notificar-te l'adjudicació del contracte. Si no el tens, el podràs consultar en la Carpeta proveïdor.

- Codis DIR3: per facturar hauràs d'indicar els codis DIR3 a on es dirigeix la factura. En aquesta llista els pots consultar o sinó, a la web de FACe a través del següent enllaç

 

Presentació de factures

en Format pdf

A través del registre telemàtic municipal, es poden presentar factures en format PDF a través d'aquest tràmit.

en format facturae a través d'eFACT

Una altre opció de presentació de factures, és a través de la plataforma de Catalunya eFACT en format facturae (XML).

en format facturae a través de FACe

Una altre opció de presentació de factures, és a través de la plataforma estatal FACe en format facturae (XML).


Carpeta del proveïdor

És el portal que et permet consultar i actualitzar les teves dades, obtenir documentació i realitzar o consultar l'estat dels tràmits, factures, contractes, expedients o qualsevol altre gestió.

 

Dubtes

Per tal de conèixer en detall el procediment i els possibles dubtes o preguntes més freqüents. pots consultar el següent manual.
Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat