Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.
Esteu aquí: Inici →  Serveis → Factura electrònica

Factura electrònica

Benvingut al punt general d'entrada de factures electròniques de l'Ajuntament de Reus i OOAA.

 

Presentació de factures

Registre telemàtic Municipal

A través del registre telemàtic municipal es poden presentar per mitjans electrònics les factures a l'Ajuntament de Reus i OOAA a través dels tràmits següents:

Presentació de factures en format PDF

Per qualsevol consulta o incidència ho pot fer aquí.

NOTA IMPORTANT
Us comuniquem que l'INSTITUT MUNICIPAL D'ACCIÓ CULTURAL (IMAC) s'integra, a partir del proper 01/07/2017, a l'INSTITUT MUNICIPAL REUS CULTURA (IMRC) amb NIF número P-9312501-A i adreça social a Carrer Sant Joan, 27.- 43201.- REUS.
Totes les factures per serveis prestats a l'IMAC, que s'enregistrin a partir d'aquesta data,  hauran d'anar dirigides a Institut Municipal Reus Cultura amb els nous NIOs que us comunicarà el departament.

 

Plataforma eFACT (AOC)

Una altre opció de presentació de factures a l'Ajuntament de Reus i OOAA és a través de la plataforma eFACT en format facturae (XML):

- eFACT Ajuntament de Reus
- eFACT Agència Promoció Ciutat
- eFACT Institut Municipal Reus Cultura
- eFACT Institut Municipal de Formació i Empresa (IMFE)
- eFACT Teatre Bartrina
- eFACT Teatre Fortuny

Si té problemes amb la presentació de factures a través de l'eFACT, l'AOC disposa d'un telèfon de suport a les empreses per a resoldre dubtes en la factura electrònica. Poden contactar-hi a través del 902 90 10 80 o del correu electrònic efact@aoc.cat

FACe

Una altre opció de presentació de factures a l'Ajuntament de Reus i OOAA és a través de la plataforma FACe en format facturae(XML):

Presentació de factures electròniques a través de la plataforma FACe

 

Documentació

Per tal de conèixer en detall el procediment i els possibles dubtes o preguntes més freqüents que li puguin sorgir, trobarà un manual d’utilització en la següent link: Descarregar manual factura electrònica.

Podeu consultar els codis DIR3 corresponents a les diferents àrees gestores de l’Ajuntament de Reus i dels seus organismes autònoms al document disponible al següent enllaç o la web de FACe a través del següent link consultar directori FACe

 

Portal del proveïdor

Els proveïdors tenen un portal habilitat per tal de consultar el registre i l'estat de les factures presentades telemàticament al portal municipal en la següent adreça: Portal del proveïdor

 

Normativa Municipal

A continuació li detallem la normativa municipal que regula el registre electrònic i la factura electrònica a l'Ajuntament de Reus:

Reglament Registre eletrònic

Reglament factura electrònica

 

Requeriments Tècnics

Pot consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina.


Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat