Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Alta a la base de dades de Creditors/Proveïdors/Entitats

Alta a la base de dades deCreditors/Proveïdors/Entitats de l'Ajuntament de Reus

qrcodetelemàtic reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho fer-ho inscrivint la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Online

Telemàtic amb identitat digital.

A la base de dades de creditors i proveïdors de l’Ajuntament de Reus hi figuren les persones físiques o jurídiques que són o han estat creditors o proveïdors de l’Ajuntament de Reus o d’algun dels seus organismes autònoms.

En aquest tràmit, les sol•licituds es processaran de manera automàtica sense intervenció de cap tramitador/a i només amb aquest tràmit telemàtic es realitzarà l’alta d’un creditor/proveïdor. Una vegada fet aquest tràmit, el proveïdor ja podrà presentar les factures electròniques corresponents atès que és obligatori constar en aquesta base de dades i fer aquest tràmit prèviament per procedir a la facturació posterior.


D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que es demanen en els diferents impresos que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania, s’inclouen en aquest fitxer, el qual és responsabilitat de l’Ajuntament de Reus.
La finalitat de la recollida de les dades és la gestió de les sol•licituds i el destinatari de la informació és l’Ajuntament de Reus.
Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les dades subministrades, adreçant-vos a l’Oficina d’Atenció a la ciutadania de l’Ajuntament de Reus, a la plaça Mercadal, 1.

 En el supòsit que no consti el seu nom en la base de dades de persones d’aquest Ajuntament, caldrà que prèviament es doni d’alta en la base de dades de persones

Requeriments tècnics per tramitar electrònicament
Pot consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.




Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració