Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Alta a la base de dades de proveïdors

Alta a la base de dades de proveïdors de l'Ajuntament de ReusCom puc tramitar-ho?

Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

A la base de dades de proveïdors de l’Ajuntament de Reus hi figuren les persones físiques o jurídiques que són o han estat proveïdors de l’Ajuntament de Reus o d’algun dels seus organismes autònoms.

En aquest tràmit, les sol•licituds es processaran de manera automàtica sense intervenció de cap tramitador/a i només amb aquest tràmit telemàtic es realitzarà l’alta d’un proveïdor. Una vegada fet aquest tràmit, el proveïdor ja podrà presentar les factures electròniques corresponents atès que és obligatori constar en aquesta base de dades i fer aquest tràmit prèviament per procedir a la facturació posterior.


D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que es demanen en els diferents impresos que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania, s’inclouen en aquest fitxer, el qual és responsabilitat de l’Ajuntament de Reus.
La finalitat de la recollida de les dades és la gestió de les sol•licituds i el destinatari de la informació és l’Ajuntament de Reus.
Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les dades subministrades, adreçant-vos a l’Oficina d’Atenció a la ciutadania de l’Ajuntament de Reus, a la plaça Mercadal, 1.

 En el supòsit que no consti el seu nom en la base de dades de persones d’aquest Ajuntament, caldrà que prèviament es doni d’alta en la base de dades de persones

Requeriments tècnics per tramitar electrònicament
Pot consultar els requeriments tècnics en la següent pàginaEspecificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat