Por motivos de prestación de servicio y para fines estadísticos, utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que acepta su instalación y uso. Para más información, consulte nuestra política de cookies

No volver a mostrar
este mensaje.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Sede electrónica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Buscador de la Seu Electrónica


Alta a la base de dades de creditors i proveïdors

Alta a la base de dades de creditors i proveïdors de l'Ajuntament de Reus

informatiuinformativo

A la base de dades de creditors i proveïdors de l’Ajuntament de Reus hi figuren les persones físiques o jurídiques que són o han estat creditors o proveïdors de l’Ajuntament de Reus o d’algun dels seus organismes autònoms.

En aquest tràmit, les sol•licituds es processaran de manera automàtica sense intervenció de cap tramitador/a i només amb aquest tràmit telemàtic es realitzarà l’alta d’un creditor/proveïdor. Una vegada fet aquest tràmit, el proveïdor ja podrà presentar les factures electròniques corresponents atès que és obligatori constar en aquesta base de dades i fer aquest tràmit prèviament per procedir a la facturació posterior.


D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que es demanen en els diferents impresos que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania, s’inclouen en aquest fitxer, el qual és responsabilitat de l’Ajuntament de Reus.
La finalitat de la recollida de les dades és la gestió de les sol•licituds i el destinatari de la informació és l’Ajuntament de Reus.
Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les dades subministrades, adreçant-vos a l’Oficina d’Atenció a la ciutadania de l’Ajuntament de Reus, a la plaça Mercadal, 1.

 En el supòsit que no consti el seu nom en la base de dades de persones d’aquest Ajuntament, caldrà que prèviament es doni d’alta en la base de dades de persones

Requeriments tècnics per tramitar electrònicament
Pot consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina

Especificaciones técnicas de los documentos enviados

Los documentos enviados telemáticamente por las personas interesadas ​​deben cumplir las especificaciones técnicas indicadas en este documento.