Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Alta o canvi de domiciliació bancària de Creditors/Proveïdors/Entitats

Petició d'alta o canvi de domiciliació bancària

qrcodetelemàtic envelopeCarpeta reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho fer-ho inscrivint la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Online

Telemàtic amb identitat digital.

Carpeta ciutadana.

Carpeta empresa.

Carpeta proveïdor.

Si vostè ja consta d’alta a la base de dades de proveïdors o beneficiaris de l’Ajuntament de Reus i necessita donar d’alta o fer una modificació (variació del número de compte bancari), cal que realitzi aquest tràmit. El procés serà automàtic i farà el canvi de domiciliació bancària sense intervenció de cap tramitador/a municipal.

En el supòsit que no estigui registrat en la base de dades de proveidors d’acord al reglament municipal de registre electrònic, caldrà que prèviament faci el tràmit telemàtic d’alta en la base de dades de proveïdors.


Quina documentació he de presentar?
- Documentació acreditativa de la titularitat del compte corrent onl es vol domiciliar
- Quan s’actuï en representació: document que acredita la representació, acompanyat del document identificatiu de la persona a qui representa.
 
 

Requeriments tècnics:

Pot consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina

 

Quin és el temps de tramitació?

La sol·licitud i la documentació que l’acompanya serà objecte de comprovació per la Hisenda Municipal, havent-li de posar de manifest el seu resultat en un  termini de 10 dies naturals a partir de l’endemà de la seva presentació. No obstant la petició d’alta o canvi de domiciliació tindrà efectes a partir de tots aquells pagaments respecte dels que no s’hagi procedit a tramitar l’ordre de pagament.

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Departament responsable

  • GEP



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració