Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Comunicació prèvia per a activitats (annex III) segons LLei 20/2009

Comunicar l'inici d'una activitat classificada per la LLei 20/2009 dins l'annex III

informatiuinformatiu

Comunicar a l’Ajuntament de Reus, en règim de comunicació prèvia l’inici d’una activitat que prèviament ha estat classificada com inclosa a l’annex III de la LLei 20/2009 de 4 de desembre de prevenció i control ambiental de les activitats.

Temporalment, t’hauràs de posar en contacte amb la nostra Oficina Tècnica Empresarial a ote@reus.cat per a demanar la liquidació de les taxes.

Un cop disposis de tota la documentació necessària, l’hauràs de presentar amb la nostra sol•licitud general

Si es tracta d’un establiment alimentari afectat pel Real Decret Llei 191/2011,  caldrà presentar la memòria sanitària (veure tràmits vinculats). Aquest tràmit s’haurà de fer prèviament a la Comunicació de l’activitat.

 


 

 

Quant costa fer el tràmit?

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Activitats