Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Memòria Sanitària pels establiments del sector alimentari o aliments de venda al públic fixos

Memòria Sanitària unificada pels establiments del sector alimentari o aliments de venda al públic

qrcodetelemàtic reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho adjuntant els documents a la sol·licitud o inscriure la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Online

Telemàtic amb identitat digital.

L’Ajuntament de Reus, tramitarà en règim de comunicació prèvia la memòria sanitària dels establiments subjectes a  aquesta norma sectorial que tinguin les seves instal•lacions a Reus.

Tots els establiments  regulats per la la normativa de Seguretat Alimentaria, al fer la comunicació prèvia o al sol.licitar la llicència per l’activitat, hauran de presentar la memòria sanitària complimentada per tal que l’Ajuntament faci els tràmits necessaris per tal d’incloure l’activitat dins el registre sanitari municipal.
Les activitats subjectes a aquest tràmit són: qualsevol establiment dedicat a la venda, elaboració i/o producció, consum en el propi establiment, servei a domicili i emmagatzematge d’aliments.

La presentació de la memòria sanitària amb la documentació adjunta relacionada, és una condició única i suficient perquè es tramiti la inscripció d’aquests establiments i puguin iniciar la seva activitat, sens perjudici dels controls que posteriorment es puguin dur a terme.
Quan el titulars preparin la memòria sanitària per presentar-la han de tenir en compte que totes aquells punts que es plantegin, ja facin referència a qüestions estructurals o a qüestions documentals, són d’obligat compliment i són els que seran objecte d’inspecció.

Per a mes informació consulteu l’apartat de Seguretat alimentària en aquest link

https://www.reus.cat/serveis/seguretat-alimentaria

https://acsa.gencat.cat/ca/seguretat_alimentaria/autocontrol/prerequisits-ppr/ 

 

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Departament responsable

  • Salut Pública



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració