Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Informe de prevenció d'incendis per activitats en règim de comunicació prèvia

Informe previ que s'ha de sol·licitar a la Generalitat de Catalunya

informatiuinformatiu

Aquesta sol.licitud s’ha de presentar directament a través del Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, al següent enllaç

Totes les persones que són titulars dels establiments, activitats, infraestructures i edificis dels supòsits inclosos a l’annex 1 de la Llei 3/2010 i d’aquelles activitats de caràcter esporàdic o puntual considerades de risc important, segons l’article 23 de la mateixa Llei 3/2010. I, com a pas previ i necessari abans de poder aportar tota la documentació necessària en activitats subjectes al règim de comunicació i sempre que l’activitat requereixi aquest informe, tot d’acord amb el que disposa la Llei 20/2009 de 4 de desembre de prevenció i control ambiental de les activitats i la Llei 18/2020, del 28 de desembre, de facilitació de l'activitat econòmica.

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Departament responsable

  • Direcció General d'Emergències i Protecció Civil



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració