Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Bonificació de l'IBI per urbanització, construcció i promoció immobiliària

Sol·licitud de bonificació de l'IBIU per obres d'urbanització, construcció i promoció immobiliària

qrcodetelemàtic presentialpresencial envelopecorreu postal reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho adjuntant els documents a la sol·licitud o inscriure la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Online

Telemàtic amb identitat digital.

Presencial

  Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

SAIC (Cr. Sant Llorenç 25-43201 Reus)

Correu postal

  Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

Aquest tràmit serveix per sol·licitar la bonificació del 85 per cent en la quota íntegra de l’Impost sobre Béns Immobles de naturalesa urbana (IBIU) dels immobles que constitueixin l’objecte de l’activitat de les empreses d’urbanització.

Gaudiran d’una bonificació del 85 per cent de la quota íntegra de l’impost els immobles que constitueixin l’objecte de l’activitat de les empreses d’urbanització, construcció i promoció immobiliària i no figurin entre els béns del seu immobilitzat.
  
Quina documentació he de presentar?

NIF de l’empresa

Certificat del tècnic-director de les obres visat pel col·legi oficial competent on consta la data d’inici de les obres d’urbanització, construcció i promoció immobiliària.

·         Acreditació que l’empresa es dedica a l’activitat d’urbanització, construcció i promoció immobiliària, la qual es farà mitjançant presentació dels estatuts de la societat.

·          Acreditació que l’immoble objecte de la bonificació no forma part de l’immobilitzat, que es farà mitjançant certificació de l’administrador de la societat o fotocòpia de l’últim balanç presentat davant l’AEAT, a efectes de l’impost sobre societats.

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Rendes i exaccions