Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Autorització d'alta o canvi d'empadronament per a menors d'edat

Autorització per alta / canvi d'empadronament de menors d'edat

informatiuinformatiu
Document en què el pare, mare o tutor legal del menor autoritza a que el seu fill/a visqui en una altra adreça.
 
Els documents d’alta d’empadronament o canvi de domicili dels menors han de ser signats per ambdós progenitors i/o tutors legals; quan un dels dos progenitors no pugui signar presencialment el full d’alta al padró o canvi de domicili, haurà d’autoritzar el tràmit mitjançant aquest document.
 
 

Com puc tramitar-ho?

És un document necessari que cal adjuntar, quan es realitza l'alta o canvi de domicili d'empadornament del menor, si s'escau.

 

Quina documentació he de presentar?

 - DNI, NIE en vigor o en el seu defecte passaport en vigor de les persones que autoritzen. Els ciutadans de la Unió Europea hauran d’acreditar la seva identitat amb el NIE en vigor o Certificat de registre com a ciutadà de la Unió Europea, acompanyat d’un document amb fotografia: passaport o targeta de residència del seu país d’origen en vigor.

-Llibre de família o certificat de naixement.

-En cas de menors nascuts a l’estranger també caldrà  document identificatiu en vigor.
 
-En casos de separació, caldrà aportar  la resolució judicial de la custòdia del menor o del conveni regulador de la separació signat pels dos progenitors.
  
 

 

 
  

 

 

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • PoblacióAjuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració