Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Reserva dels espais dels Centres Cívics

Sol·licitar la utilització d'espais en els centres cívics municipalsCom puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      
Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

Els diversos centres cívics de la ciutat disposen de sales i espais que podran emprar-se per dur-hi a terme les activitats i serveis propis de l’Ajuntament de Reus.

També podran realitzar-hi activitats, prèvia sol·licitud i atorgament, si s’escau, de la corresponent autorització o llicència, les persones físiques i jurídiques i les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu i de lleure, o potenciïn el caràcter participatiu i associatiu, si aquestes activitats redunden en benefici de la comunitat.

A excepció dels espais que s’assignin a la prestació de determinats serveis municipals o per a la gestió dels centres cívics, les aules, tallers i altres dependències tindran un ús obert i compartit per als possibles usuaris; llevat circumstàncies excepcionals que hi obliguin, no s’assignarà un espai de manera exclusiva a cap entitat ciutadana i en cap cas de manera permanent.

Aquelles entitats que vulguin sol·licitar el centre cívic com a seu social, hauran de signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Reus.

 

 Quant costa fer el tràmit?Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Àrea de Participació Ciutadana


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat