Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Llicència per instal·lació o modificació de terrassa a la via pública

Llicència per instal·lar una terrassa ( bar, cafeteria... ) a la via públicaCom puc tramitar-ho?

Telemàtic amb identitat digital
      
Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
            Detall del tràmit

Permís que es dóna a les persones titulars d’activitats de restauració (bars, cafeteries, restaurants...) que vulguin instal·lar una terrassa amb taules i cadires a la via pública.
La sol·licitud l’ha de fer la persona que sigui titular de l’activitat, per ella mateixa o a través del seu representant legal.
 
Es permetrà la instal·lació de taules, cadires, para-sols i paravents. Tots els elements que pertanyin a una mateixa autorització i a un establiment estaran realitzats amb materials del mateix color, disseny i textura. En cap cas les terrasses tindran unes característiques de disseny, material o cromàtiques que distorsionin amb la resta de terrasses del seu entorn i amb l’entorn arquitectònic.
 
Queda prohibida la instal·lació a les voreres de menys de dos metres i mig d’amplada.
 
Quina documentació he de presentar?

En el cas de nova llicència:

1. Model de sol·licitud emplenat degudament, indicant les dades de la persona titular de l’activitat, la ubicació de la terrassa, la superfície sol·licitada i la durada desitjada (temporada d’estiu o anual).
2. Plànol acotat de la terrassa sol·licitada amb el nombre aproximat de taules i cadires previstes d’instal·lar, amb indicació de la superfície a ocupar i de la situació dels elements urbanístics existents a la zona de sol·licitud d’ocupació de la via pública, a escala 1:50 o 1:100.
3. Fitxa tècnica/comercial del material.
4. Pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i rebut d’estar al corrent de pagament.

En el cas de modificació per ampliació o reducció de metres:

Cal omplir la sol·licitud, no és necessàri adjuntar documentació.

Requeriments Tècnics per a fer aquest tràmit telemàtic

Podeu consultar els requeriments tècnics a la següent pàgina

 Quin és el temps de tramitació?

El termini per resoldre i notificar és de 2 mesos des de la presentació de la sol·licitud. Si no hi ha resolució expressa, el silenci és negatiu, per la qual cosa s’ha d’entendre desestimada la petició.Quant costa fer el tràmit?Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat