Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Baixa de terrassa a la via pública

Baixa d'una terrassa ( bar, cafeteria... ) a la via públicaCom puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      
Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

Tota persona física o jurídica que disposi de llicència d’ocupació de via pública per terrassa i necessiti donar per acabada la seva ocupació.

Si la baixa de la terrassa es deu a la baixa de l’activitat, cal fer també el tràmit de comunicació de baixa de la llicència municipal d’activitats.

Cal tenir en compte que, en cas de demanar la baixa de l’activitat, la sol·licitud de baixa no contempla la baixa de l’ocupació de la via púbica de la terrassa, sinó que aquesta s’ha de demanar explícitament per separat.


Requeriments Tècnics per a fer aquest tràmit telemàtic

Podeu consultar els requeriments tècnics a la següent pàgina

 Quin és el temps de tramitació?

El termini per resoldre i notificar és de 2 mesos des de la presentació de la sol·licitud. Si no hi ha resolució expressa, el silenci és negatiu, per la qual cosa s’ha d’entendre desestimada la petició.Quant costa fer el tràmit?Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat