Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

LLicència per a la utilització del recinte PARC DE LA FESTA de Reus

Utitlització organitzada per promotors privats per realitzar activitats de caràcter extraordinariCom puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina Tècnica Empresarial (Cr. Sardà i Cailà, s/n - Edifici Mercat Central 1r. pis)
            
Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)


Detall del tràmit

Tràmits per a realitzar activitats extraordinàries al “PARC DE LA FESTA” de Reus.
En el recinte del Parc de la Festa es poden realitzar activitats de caràcter extraordinari (concerts, representacions, exhibicions, espectacles musicals, etc...), i poden ser organitzats pel mateix Ajuntament, sota la seva responsabilitat directa, o bé per iniciativa de promotors privats. En aquest darrer cas, els interessats hauran d’obtenir la preceptiva llicència municipal d’espectacles públics i activitats recreatives de caràcter extraordinari.

El procediment per obtenir l’esmentada llicència és el que es detalla a continuació:

1. Qui ho pot sol•licitar?
Qualsevol persona o empresa interessada.

2. Com es pot sol•licitar?
-Tràmit previ: Confirmar la disponibilitat de l’espai.
Com a pas previ per a formalitzar la sol•licitud de llicència, caldrà presentar una sol•licitud genèrica, per a confirmar la disponibilitat del recinte en la data o dates que es vol portar a terme l’activitat. Aquesta petició caldrà presentar-la, com a mínim, 4 mesos abans de la data prevista per a la realització de l’esdeveniment.
La presentació d’aquesta sol•licitud genèrica NO dóna dret a la reserva automàtica de l’espai, ni a la posterior concessió de la llicència municipal.
En aquestes instal•lacions i en les seves proximitats NO està permesa l’activitat d’acampada.
Aquest tràmit és gratuït.

- Tràmit posterior: Sol•licitud de llicència extraordinària.
En cas que el recinte estigui disponible, el termini de presentació de la sol•licitud de llicència extraordinària acompanyada de tota la documentació necessària és, com a mínim, 1 mes abans de la data prevista per a la realització de l’espectacle públic o activitat recreativa. No obstant això, es recomana als interessats que les sol·licituds es presentin com a mínim, 2 mesos abans de la data prevista per a l’inici de l’activitat.


3. Departament responsable. El Negociat d’Activitats, que està dins l’Àrea de Medi Ambient, és l’òrgan competent per a la seva tramitació.

4. Quin cost té?
Per poder utilitzar el recinte del Parc de la Festa, caldrà abonar en el moment de la presentació de la sol•licitud, les quantitats econòmiques pertinents establertes en:

1.-. L’Ordenança fiscal núm. 8, Reguladora de les taxes per la prestació de serveis d’intervenció administrativa de les activitats.
2.- L’Ordenança fiscal núm. 16, reguladora de la taxa per actuacions singulars de la Guàrdia Urbana, si s’escau. Atenent al tipus d’activitat de que es tracti i l’aforament màxim previst, per qüestions de seguretat pública, si resulta necessari crear un dispositiu especial de seguretat (fora del recinte) per cobrir l’esdeveniment, caldrà abonar la taxa que la Guàrdia Urbana emeti a l’efecte. Aquesta taxa s’exigirà en règim d’autoliquidació, de conformitat amb el tràmit previst a l’art. 7 de l’esmentada ordenança.
Per saber si cal o no aquest dispositiu especial, es recomana contactar prèviament amb la Guàrdia Urbana.
3.- L’Ordenan&ccedQuant costa fer el tràmit?Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Departament responsable

  • Activitats


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat