Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Declaració responsable de progenitor per a menors d'edat

Model INE casos molt concrets

informatiuinformatiu

 Document que s’utilitzarà de manera excepcional en empadronament de menors d’edat en què no es pugui aconseguir l’autorització de l’altre progenitor que no s’empadrona, ni sentència judicial de custòdia del menor, ni informe social.

 
Descripció del tràmit:

 Excepcionalment utilitzarem aquest document quan pare/mare o tutor/a, en voler realitzar una alta d’empadronament o un canvi de domicili d’un/a fill/a menor d’edat i ens trobem en els supòsits següents:

- que no es pugui aportar la corresponent autorització signada pel progenitor que no s’empadrona.
- que no es pugui aportar en casos de separació, la resolució judicial de la custòdia del menor o conveni regulador de la separació signat pels dos progenitors.
-que no es pugui aportar informe de l’assistent social original del lloc de procedència, que confirmi la situació familiar.
  
És un document complementari al tràmit d’alta o canvi d’adreça d’un menor d’edat.
Veure documentació complementària en cas d’alta o canvi d’adreça.

 

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • PoblacióAjuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració