Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Preu públic recollida residus comercials

Informació sobre el preu públic pel servei de recollida de residus comercials i industrials

informatiuinformatiu

Constitueix l’objecte del preu públic la prestació del servei de recollida i transport fins als centres de tractament per part dels serveis municipals, així com la seva eliminació, dels residus generats per l’activitat pròpia del comerç al detall i a l’engròs, l’hostaleria, els bars, els mercats, les oficines i els serveis, i dels residus originats a la indústria, que tenen la consideració d’assimilables als municipals.

Són obligades al pagament del preu públic les persones titulars de les activitats generadores dels residus, ja siguin físiques o jurídiques, tant públiques com privades, sempre que no hagin acreditat la gestió de la recollida per un gestor autoritzat i homologat per l’Ajuntament, i que resultin beneficiades per la prestació del servei municipal.
 
Totes les persones titulars d’activitats generadores de residus comercials i industrials assimilables als municipals estan obligades a fer una declaració de producció de residus en iniciar l’activitat.
 
L’obligació de pagar els preus públics neix amb l’inici de la prestació del servei o la realització de l’activitat. Els imports resultants de l’aplicació de les tarifes es liquidaran mitjançant:
- Padró anual comprensiu de tots els obligats al pagament, per locals o establiments en els que es vénen realitzant activitats, amb anterioritat a l’1 de gener de l’any en curs.
- Liquidació individual, als obligats al pagament que iniciïn una activitat. En aquests cas, les tarifes de l’article 5è es prorratejaran per semestres, i es reduiran a la meitat quan l’alta es produeixi durant el segon semestre.
   
Normativa relacionada
 

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Departament responsable

  • Rendes i exaccionsAjuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració