Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.
Esteu aquí: Inici →  Sobre Seu-e → Data i hora oficial

Data i hora oficial

De conformitat amb l'article 31 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment  Administratiu Comú de les Administracions Públiques, el registres electrònics de les administracions públiques es regiran, a l'efecte de còmput dels terminis, per la data i hora oficial de la Seu Electrònica d'accés. Per això, haurà de disposar de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seva integritat i haurà de figurar visible.


Així doncs, s’indica la data i l'hora oficial a la part superior esquerra d’aquesta Seu Electrònica en compliment d'aquestes disposicions, i en relació a l’article 15 del Reial Decret 4/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat en l'àmbit de l'Administració Electrònica, que disposa que els sistemes o aplicacions implicats en la provisió d’un servei per via electrònica, s’han de sincronitzar amb l’hora oficial, amb una precisió i desfasament que garanteixi la certesa dels terminis establerts en el tràmit administratiu  que satisfacin.


Aquesta sincronització, tal com disposa l’apartat 2 del mateix article, es realitza amb el Real Instituto y Observatorio de la Armada Española de conformitat amb el que preveu sobre l'hora legal el Reial Decret 1308/1992, de 23 d'octubre, pel qual es declara el Laboratorio del Real Instituto y Observatorio de la Armada Española com a laboratori dipositari del patró nacional de temps i laboratori associat al Centre Espanyol de Meteorologia.

Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat