Por motivos de prestación de servicio y para fines estadísticos, utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que acepta su instalación y uso. Para más información, consulte nuestra política de cookies

No volver a mostrar
este mensaje.

Catálogo de Trámites

Buscador de Trámites

Ajut per teleassistència domiciliària

TERCERA EDAT / DISCAPACITATS - Ajuts a persones grans i amb un alt grau de dependènciaDetalle del trámite

Aquest sistema ofereix connexió telefònica del domicili amb una central d’atenció a les trucades, preparada per donar una resposta ràpida a les situacions d’emergència.
Permet que les persones grans i/o discapacitades, només amb el gest d’accionar el dispositiu que porten posat constantment, entrin en contacte amb un centre atès per personal específic preparat per donar resposta adequada a les necessitats presentades, durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

El servei té 2 modalitats: la bàsica i l’ampliada. Poden sol·licitar-lo les persones que viuen i estan empadronades a Reus.

Persones susceptibles de gaudir del servei de teleassistència bàsic:
- Persona més gran de 65 anys que viu sola.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb parella + gran de 65 anys.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb parella amb dependència moderada/severa.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb familiars que passen moltes hores absents del domicili familiar.

Persones susceptibles de gaudir del servei de teleassistència ampliat:
- Persona de + de 80 anys que viu sola sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...) i amb dependència moderada/severa.
- Persona de + de 80 anys, sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...), amb dependència moderada/severa i que viu amb parella de + de 65 anys.
- Persona de + de 80 anys amb dependència moderada/severa, sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...) i que viu amb parella amb dependència moderada/severa.

Termini de presentació:
Es pot fer durant tot l’any.

Com puc tramitar-ho?
Als Equips Bàsics d’Atenció Social (EBAS)

Observacions:
La mera presentació d’una sol·licitud d’ajut implica el coneixement i acceptació del preu públic que el regula.
Especificaciones técnicas de los documentos enviados telemáticamente

Los documentos enviados telemáticamente por los interesados ​​deben cumplir las especificaciones técnicas indicadas en este documento.Impresos relacionadosDepartamento responsable

  • Serveis Socials


¿Cómo puedo acceder a toda mi información?

Le recomendamos que acceda a la carpeta si está obligado o se quieres relacionar electrónicamente con el Ayuntamiento de Reus de acuerdo a la ley 39/2015, de 1 de octubre, del procedimiento administrativo común de las administraciones públicas. En este sistema, podrá encontrar toda la información y estado de sus datos,gestiones,trámites, comunicaciones,expedientesmunicipales, facturas,etc. como interesado si es:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat