Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Ajut per teleassistència domiciliària

TERCERA EDAT / DISCAPACITATS - Ajuts a persones grans i amb un alt grau de dependènciaDetall del tràmit

Aquest sistema ofereix connexió telefònica del domicili amb una central d’atenció a les trucades, preparada per donar una resposta ràpida a les situacions d’emergència.
Permet que les persones grans i/o discapacitades, només amb el gest d’accionar el dispositiu que porten posat constantment, entrin en contacte amb un centre atès per personal específic preparat per donar resposta adequada a les necessitats presentades, durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

El servei té 2 modalitats: la bàsica i l’ampliada. Poden sol·licitar-lo les persones que viuen i estan empadronades a Reus.

Persones susceptibles de gaudir del servei de teleassistència bàsic:
- Persona més gran de 65 anys que viu sola.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb parella + gran de 65 anys.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb parella amb dependència moderada/severa.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb familiars que passen moltes hores absents del domicili familiar.

Persones susceptibles de gaudir del servei de teleassistència ampliat:
- Persona de + de 80 anys que viu sola sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...) i amb dependència moderada/severa.
- Persona de + de 80 anys, sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...), amb dependència moderada/severa i que viu amb parella de + de 65 anys.
- Persona de + de 80 anys amb dependència moderada/severa, sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...) i que viu amb parella amb dependència moderada/severa.

Termini de presentació:
Es pot fer durant tot l’any.

Com puc tramitar-ho?
Als Equips Bàsics d’Atenció Social (EBAS)

Observacions:
La mera presentació d’una sol·licitud d’ajut implica el coneixement i acceptació del preu públic que el regula.
Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Serveis Socials


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat