Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Ajut per teleassistència domiciliària

TERCERA EDAT / DISCAPACITATS - Ajuts a persones grans i amb un alt grau de dependènciaDetall del tràmit

Aquest sistema ofereix connexió telefònica del domicili amb una central d’atenció a les trucades, preparada per donar una resposta ràpida a les situacions d’emergència.
Permet que les persones grans i/o discapacitades, només amb el gest d’accionar el dispositiu que porten posat constantment, entrin en contacte amb un centre atès per personal específic preparat per donar resposta adequada a les necessitats presentades, durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

El servei té 2 modalitats: la bàsica i l’ampliada. Poden sol·licitar-lo les persones que viuen i estan empadronades a Reus.

Persones susceptibles de gaudir del servei de teleassistència bàsic:
- Persona més gran de 65 anys que viu sola.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb parella + gran de 65 anys.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb parella amb dependència moderada/severa.
- Persona més gran de 65 anys que viu amb familiars que passen moltes hores absents del domicili familiar.

Persones susceptibles de gaudir del servei de teleassistència ampliat:
- Persona de + de 80 anys que viu sola sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...) i amb dependència moderada/severa.
- Persona de + de 80 anys, sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...), amb dependència moderada/severa i que viu amb parella de + de 65 anys.
- Persona de + de 80 anys amb dependència moderada/severa, sense cap recurs social extern (SAD, centre de dia...) i que viu amb parella amb dependència moderada/severa.

Termini de presentació:
Es pot fer durant tot l’any.

Com puc tramitar-ho?
Als Equips Bàsics d’Atenció Social (EBAS)

Observacions:
La mera presentació d’una sol·licitud d’ajut implica el coneixement i acceptació del preu públic que el regula.
Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Serveis Socials


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat