Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Baixa del padró municipal d'habitants

Demanar la baixa en cas de canvi de residència a un altre municipi o a un altre país, o altresCom puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
            


Detall del tràmit

Sol·licitud que pot realitzar la persona propietària, llogatera, usufructuària o persona major d’edat empadronada en el domicili objecte de la baixa, per tal de comunicar a l’Ajuntament les persones que ja no resideixen en el domicili indicat amb aportació de documents justificatius.
També s’utilitza com a comunicat que fan les persones empadronades en cas de canvi de residència a un altre país.
Les persones de nacionalitat espanyola que marxen per residir a l’estranger, s’han d’inscriure al consolat del pais destí, no han de demanar la baixa a l’Ajuntament.
Les baixes per defunció dins de l’estat  es comuniquen d’ofici
 
Com puc tramitar-ho? 
Presencialment a l’oficina d’Atenció a la Ciutadania.
Per qualsevol altre dubte, els interessats poden trucar per telèfon al 010 o al 977 010 010, si truquen des de fora de Reus.
 

 

 Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Població


Tràmits vinculatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat