Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Sol·licitud de Fogueres de Sant Joan i de Sant Pere en TERRENY PARTICULAR en sòl NO URBÀ

Només per associacions o entitats, no es permet l'encesa a particulars

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini

Termini inscripció/presentació

Del 02/06/2023  fins el 09/06/2023

(Fora de termini)

Aquest tràmit és per comunicar l’encesa de fogueres de Sant Joan o de Sant Pere en sòl no urbà, només per a associacions, entitats o empreses, no es permet l’encesa a particulars.

Cal indicar coordenades UTM, (consultar visor de mapa de Reus) o bé indicar el polígon i parcel·la o la referència cadastral de la propietat, juntament amb un croquis d’on es realitzarà la foguera.

Cal que hi consti el nom i cognoms i telèfon mòbil de la persona que es farà càrrec de la foguera fins a la seva total extinció i tenir en consentiment de la propietat de la finca.

Com puc tramitar-ho?

Cal presentar una sol·licitud general a nom de l’entitat interessada, indicant el dia i les hores previstes d’encesa de la foguera i el nom de les persona/es responsables. A la sol·licitud general d’adjuntarà deguament emplenada la sol·licitud per activitats amb risc d’incendi forestal que trobarà a l’apartat "impresos relacionats"

La presentació es farà de forma telemàtica fins el 9 de juny.

Per a qualsevol eventualitat, cal posar-se en contacte amb el telèfon 112, amb el Cos de Bombers, o amb la Guàrdia Urbana al telèfon 977010092.

Més informació: veure BAN a l’apartat "Documentació i impresos"


Normativa relacionada

Llei 3/2010 del 18 de febrer, de prevenció i seguretat en matèria d’incendis en establimetns, activitats, infraestructures i edificis.

Altres sol·licituds d’encesa de fogueres:

  •     FOGUERES TERRENY PARTICULAR EN SÒL URBÀ
  •     FOGUERES A LA VIA PÚBLICA O EN ESPAI PÚBLIC EN SÒL URBÀ

           (veure informació, condicions i tramitació a tràmits relacionats)

 

Quina documentació he de presentar?

Cal emplenar la Sol·licitud per a activitats amb risc d’incendi forestal que trobarà a l’apartat "Documentació i impresos"  i afegir-ho com a document adjunt a la Sol·licitud general.



Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Impresos relacionats



Departament responsable

  • Departament Medi Ambient



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració