Por motivos de prestación de servicio y para fines estadísticos, utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que acepta su instalación y uso. Para más información, consulte nuestra política de cookies

No volver a mostrar
este mensaje.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Sede electrónica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Buscador de la Seu Electrónica


Preinscripció escoles bressol pel curs 2022-2023

Sol·licitud de preinscripció d'escoles bressol en centres sufragats amb fons públics

informatiuinformativo calendartrámite fuera de plazo reqRepresentacioRequiere acreditar representación

Si actúas como representante, debes acreditar formalmente la representación. Puedes hacerlo adjuntando los documentos a la solicitud o inscribir la representación en el registro de Representantes REPRESENTA. Más información aquí.

Plazo inscripción / presentación

Del 09/05/2022  hasta el 20/05/2022

(Fuera de plazo)

Aquest tràmit serveix per demanar plaça pel curs 2021-22 a les escoles bressol públiques i algunes de les privades sostingudes parcialment amb fons públics, per infants de 0 a 3 anys.

S’ha de presentar la sol•licitud amb tota la documentació acreditativa, i s’ha d’estar alerta de les posteriors dates de publicacions de llistes provisionals, reclamació de barem, llistes definitives i període de matrícula. Veure calendari d’aquestes dates a l’apartat "Impresos relacionats".

Si l’infant és acceptat en una escola, ha de fer la matrícula en l’esmentada escola i dins del període assenyalat; sinó s’entén que es desestima la plaça.

Mes informació sobre el procès de preinscripció i matrícula, preus ... ( aquí.)

Termini de presentació:
Telemàtica i presencial: del 9 al 20 de maig
Presencialment, només si no és possible fer-ho de forma telemàtica i sempre amb cita prèvia a l’OME (matins) o a l’escola escollida en primera opció (tardes).

Matricula Viva
Una vegada finalitzat el període ordinari  de preinscripció per al primer cicle d’eduacció infantil, es podrà presentar una sol·licitud, que s’atendrà si hi ha places disponibles.
Les sol·licituds s’atendran per ordre d’entrada en el marc de les vacants existents.
En aquestos casos no es tindràn en compte els criteris de prioritat.          

 Normativa relacionada

-Decret 11/2021, de 16 de febrer, de la programació de l’oferta educativa i del procediment d’admissió en els centres del Servei d’Educació de Catalunya.

-Resolució EDU/464/2022, de 24 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2022-2023.

 

¿Cuánto cuesta hacer el trámite?

  • -Gratuït  

¿Cuál es el tiempo de tramitación?

Veure calendari de l’apartat "Impresos relacionats".
 

¿Qué documentación debo presentar?

Veure documentació de l’apartat "Impresos relacionats".Especificaciones técnicas de los documentos enviados

Los documentos enviados telemáticamente por las personas interesadas ​​deben cumplir las especificaciones técnicas indicadas en este documento.Impresos relacionadosDepartamento responsable

  • Regidoria d'Educació