Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Preinscripció escoles bressol pel curs 2022-2023

Sol·licitud de preinscripció d'escoles bressol en centres sufragats amb fons públics

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho adjuntant els documents a la sol·licitud o inscriure la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Termini inscripció/presentació

Del 09/05/2022  fins el 20/05/2022

(Fora de termini)

Aquest tràmit serveix per demanar plaça pel curs 2021-22 a les escoles bressol públiques i algunes de les privades sostingudes parcialment amb fons públics, per infants de 0 a 3 anys.

S’ha de presentar la sol•licitud amb tota la documentació acreditativa, i s’ha d’estar alerta de les posteriors dates de publicacions de llistes provisionals, reclamació de barem, llistes definitives i període de matrícula. Veure calendari d’aquestes dates a l’apartat "Impresos relacionats".

Si l’infant és acceptat en una escola, ha de fer la matrícula en l’esmentada escola i dins del període assenyalat; sinó s’entén que es desestima la plaça.

Mes informació sobre el procès de preinscripció i matrícula, preus ... ( aquí.)

Termini de presentació:
Telemàtica i presencial: del 9 al 20 de maig
Presencialment, només si no és possible fer-ho de forma telemàtica i sempre amb cita prèvia a l’OME (matins) o a l’escola escollida en primera opció (tardes).

Matricula Viva
Una vegada finalitzat el període ordinari  de preinscripció per al primer cicle d’eduacció infantil, es podrà presentar una sol·licitud, que s’atendrà si hi ha places disponibles.
Les sol·licituds s’atendran per ordre d’entrada en el marc de les vacants existents.
En aquestos casos no es tindràn en compte els criteris de prioritat.          

 Normativa relacionada

-Decret 11/2021, de 16 de febrer, de la programació de l’oferta educativa i del procediment d’admissió en els centres del Servei d’Educació de Catalunya.

-Resolució EDU/464/2022, de 24 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2022-2023.

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Quin és el temps de tramitació?

Veure calendari de l’apartat "Impresos relacionats".
 

Quina documentació he de presentar?

Veure documentació de l’apartat "Impresos relacionats".Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Regidoria d'Educació