Por motivos de prestación de servicio y para fines estadísticos, utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que acepta su instalación y uso. Para más información, consulte nuestra política de cookies

No volver a mostrar
este mensaje.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Sede electrónica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Buscador de la Seu Electrónica


Apuntar-se al Punt d'Assessorament Energètic (PAE)

Assessorament energètic

informatiuinformativo

Presencial

Serveis Socials (C. Sant Joan, 34 - 43201 Reus)

L’Ajuntament de Reus posa a l’abast de la ciutadania, i de manera especial de les persones que sol·liciten la subvenció de pobresa energètica, un servei gratuït i personalitzat d’assessorament d’estalvi energètic, el PAE.

Es tracta d’un assessorament gratuït amb l’objectiu de reduir la despesa en aquests subministraments a través d’algun tipus de bonificació, de millora dels hàbits de consum, de reducció de potència, etc.  Ara també s’explica com funciona la nova factura de la llum.

Per ser atès pel PAE, cal demanar cita (al buscador de cita prèvia cal posar les paraules assessorament o PAE) i portar les factures d’electricitat, gas i agua.

Aquest servei està ubicat en dos centres cívics: dimecres, al Centre Cívic del Carme i dijous, al Centre Cívic Llevant, de les 15.30 a les 19 h.

Per a més informació, es pot consultar la web de la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus:

taulapobresaenergetica.cat


 

¿Cuánto cuesta hacer el trámite?

  • -Gratuït  

¿Qué documentación debo presentar?

Factures de llum, el gas i l'aigua.Especificaciones técnicas de los documentos enviados

Los documentos enviados telemáticamente por las personas interesadas ​​deben cumplir las especificaciones técnicas indicadas en este documento.Departamento responsable

  • Serveis Socials