Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Apuntar-se al Punt d'Assessorament Energètic (PAE)

Assessorament energètic

presentialpresencial

Presencial

  Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

Serveis Socials (C. Sant Joan, 34 - 43201 Reus)

L’Ajuntament de Reus posa a l’abast de la ciutadania, i de manera especial de les persones que sol·liciten la subvenció de pobresa energètica, un servei gratuït d’assessorament d’estalvi energètic, el PAE.

Es tracta d’un assessorament amb l’objectiu de reduir la despesa en aquests subministraments a través d’algun tipus de bonificació, de millora dels hàbits de consum, de reducció de potència, etc. Ara també s’explica com funciona la nova factura de la llum.

Per ser atès pel PAE, cal demanar cita (al buscador de cita prèvia cal posar les paraules assessorament o PAE) i portar les factures d’electricitat, gas i agua.

Aquest servei s’ofereix de manera grupal en dos centres cívics: dimecres, al Centre Cívic del Carme i dijous, al Centre Cívic Llevant, de les 15.30 a les 17 h. En finalitzar cada sessió, les persones que vulguin poden fer consultes personalitzades sobre les seves factures.

Per a més informació, es pot consultar la web de la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus:

taulapobresaenergetica.cat


 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Quina documentació he de presentar?

Factures de llum, el gas i l'aigua.



Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.




Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració