Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Devolució de l’import de les entrades venudes a taquilla dels espectacles suspesos o ajornats

Devolució de l'import de les entrades venudes a taquilla dels espectacles suspesos o ajornats al Teatre Bartrina a causa del Covid-19.

qrcodetelemàtic reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho adjuntant els documents a la sol·licitud o inscriure la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Online

Telemàtic amb identitat digital.

Sol·licitud per a la devolució de les entrades adquirides a la taquilla del Teatre Bartrina dels espectacles cancel·lats a causa de la Covid-19

Com puc tramitar-ho?

Telemàtic amb identitat digital

Detall del tràmit

Sol·licitud que han de presentar totes aquelles persones que hagin adquirit a taquilla, entrades per als espectacles suspesos o ajornats al Teatre Bartrina a causa de la Covid – 19 per a que se’ls faci la devolució dels diners via transferència bancària.

Quin és el temps de tramitació?

Les devolucions es faran per estricte ordre d’arribada i en un termini d’uns 60 dies aproximadament

 

Quina documentació he de presentar?

·         Cal tenir a mà les entrades per emplenar les dades que es demanen al formulari

·         Documentació acreditativa de la titularitat del compte corrent on es vol domiciliar bé sigui certificat, foto o imatge on es vegi l’IBAN i el/s titular/s del compte.

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -gratuït  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.