Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Sol·licitud per a l’exercici dels drets ARCOPOL

Drets que totes les persones poden exercir amb relació a les seves dades personals.Com puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Telemàtic amb identitat digital
      
Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      Detall del tràmit

Els drets que es poden exercir son els següents:

Dret d’accés:
Dret de la persona interessada a saber si el responsable del tractament tracta dades personals seves i, si és així, a accedir a aquestes dades i obtenir la informació sobre com s’estan tractant.

Dret de rectificació:

Dret a rectificar les dades personals inexactes i que es completin les que siguin incompletes, fins i tot mitjançant una declaració addicional.

Dret de supressió (dret a l’oblit):
Quan: ja no són necessàries per a la finalitat per a la qual es van recollir; es revoca el consentiment en el qual es basava el tractament; hi ha oposició al tractament; les dades s’han tractat il•lícitament; les dades s’han tractat per complir una obligació legal o s’han obtingut en relació amb l’oferta de serveis de la societat de la informació adreçada a menors.
Quan el responsable ha fet públiques les dades personals i s’han de suprimir, ha d’adoptar mesures raonables per informar de la supressió altres responsables que estan tractant aquestes dades.

Dret d’oposició:
Dret a oposar-se al tractament de les dades personals per motius relacionats amb la situació personal de la persona interessada.
Quan el tractament té per objecte el màrqueting directe, inclosa l’elaboració de perfils relacionats amb aquest màrqueting, les dades s’han de deixar de tractar de manera immediata.

Dret a la limitació del tractament: dret consistent en el marcat de les dades de caràcter personal conservades, amb la finalitat de limitar-ne el tractament en el futur.
La limitació del tractament suposa que, a petició de la persona interessada, les seves dades personals es deixaran de tractar.

Dret a la portabilitat de les dades:
Dret a rebre les dades personals que ha facilitat a un responsable del tractament en un format estructurat, d’ús comú i de lectura mecànica, i a transmetre-les a un altre responsable, si es compleixen els requisits següents:
• El tractament es basa en el consentiment o en un contracte.
• El tractament es fa per mitjans automatitzats.

Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades:
Dret a no ser objecte d’una decisió basada només en el tractament automatitzat de les dades, inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics sobre la persona interessada o que l’afecti negativament,tret que la decisió sigui necessària per formalitzar o executar un contracte entre l’interessat i un responsable de tractament, es basi en el consentiment explícit de l’interessat o estigui autoritzada pel dret dela Unió o de l’estat membre corresponent.

Enllaços relacionats

https://apdcat.gencat.cat/ca/inici

 

Requeriments Tècnics
Pdeu consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina

 Quant costa fer el tràmit?

  • -gratuÏt  


Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat