Por motivos de prestación de servicio y para fines estadísticos, utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que acepta su instalación y uso. Para más información, consulte nuestra política de cookies

No volver a mostrar
este mensaje.

Catálogo de Trámites

Buscador de Trámites

Tastet d'escola

Projecte destinat als infants que al setembre comencen P3 i no han estat escolaritzats¿Como puedo tramitarlo?

Presencial: Oficina Municipal d'Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)
      
Telemàtic amb identitat digital


Detalle del trámite

És un projecte municipal de la Regidoria d’Educació de Reus destinat als infants que al setembre comencen a P3 i no han estat escolaritzats amb anterioritat.

Aquest projecte pretén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l’escolarització. Es promourà el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d’educació infantil, alhora que  l’infant farà també  els primers inicis de socialització dins del grup classe.

El projecte s’ubicarà dins de les EBM tot i que no seran places d’escola bressol atès que la proposta és inferior al nombre d’hores i dies del que es considerat com un servei d’escola bressol.

Tanmateix, i per tal de garantir la qualitat educativa del projecte, s’utilitzaran els mateixos criteris que marca el decret de regulació de les Escoles Bressol (personal de les aules, ràtios, metres quadrats...)
 
Els infants podran assistir a una Escola Bressol Municipal durant  les tardes de dilluns a divendres de 15,00 a 17,00 h. a partir de l’1 d’abril i fins el 19 de juny.

Les inscripcions s’hauran de presentar a l’Oficina Municipal d’Escolarització a partir de l ’16 de març. Podeu trobar el model de sol•licitud, en l’apartat d’impresos relacionats,  a l’OME i a les Escoles bressol municipals.¿Cuánto cuesta hacer el trámite?

  • -57.60 €  €/mes  


Impresos relacionados¿Cómo puedo acceder a toda mi información?

Le recomendamos que acceda a la carpeta si está obligado o se quieres relacionar electrónicamente con el Ayuntamiento de Reus de acuerdo a la ley 39/2015, de 1 de octubre, del procedimiento administrativo común de las administraciones públicas. En este sistema, podrá encontrar toda la información y estado de sus datos,gestiones,trámites, comunicaciones,expedientesmunicipales, facturas,etc. como interesado si es:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat