Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Tastet d'escola

Projecte destinat als infants que al setembre comencen P3 i no han estat escolaritzats

qrcodetelemàtic presentialpresencial

Presencial

  Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

Oficina Municipal d'Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)

Avis important

Aquest any 2022, degut a les circumstàncies sanitàries, no es portarà a terme aquest projecte.

________________________________________________________________________________________________

És un projecte municipal de la Regidoria d’Educació de Reus destinat als infants que al setembre comencen a P3 i no han estat escolaritzats amb anterioritat.

Aquest projecte pretén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l’escolarització. Es promourà el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d’educació infantil, alhora que  l’infant farà també  els primers inicis de socialització dins del grup classe.

El projecte s’ubicarà dins de les EBM tot i que no seran places d’escola bressol atès que la proposta és inferior al nombre d’hores i dies del que es considerat com un servei d’escola bressol.

Tanmateix, i per tal de garantir la qualitat educativa del projecte, s’utilitzaran els mateixos criteris que marca el decret de regulació de les Escoles Bressol (personal de les aules, ràtios, metres quadrats...)
 
Els infants podran assistir a una Escola Bressol Municipal durant  les tardes de dilluns a divendres de 15,00 a 17,00 h. a partir de l’1 d’abril i fins el 19 de juny.

Les inscripcions s’hauran de presentar a l’Oficina Municipal d’Escolarització a partir de l ’16 de març. Podeu trobar el model de sol•licitud, en l’apartat d’impresos relacionats,  a l’OME i a les Escoles bressol municipals.

Quant costa fer el tràmit?

  • -57.60 €  €/mes  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionats