Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Tastet d'escola

Projecte destinat als infants que al setembre comencen P3 i no han estat escolaritzatsCom puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina Municipal d'Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)
      
Telemàtic amb identitat digital


Detall del tràmit

És un projecte municipal de la Regidoria d’Educació de Reus destinat als infants que al setembre comencen a P3 i no han estat escolaritzats amb anterioritat.

Aquest projecte pretén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l’escolarització. Es promourà el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d’educació infantil, alhora que  l’infant farà també  els primers inicis de socialització dins del grup classe.

El projecte s’ubicarà dins de les EBM tot i que no seran places d’escola bressol atès que la proposta és inferior al nombre d’hores i dies del que es considerat com un servei d’escola bressol.

Tanmateix, i per tal de garantir la qualitat educativa del projecte, s’utilitzaran els mateixos criteris que marca el decret de regulació de les Escoles Bressol (personal de les aules, ràtios, metres quadrats...)
 
Els infants podran assistir a una Escola Bressol Municipal durant  les tardes de dilluns a divendres de 15,00 a 17,00 h. a partir de l’1 d’abril i fins el 19 de juny.

Les inscripcions s’hauran de presentar a l’Oficina Municipal d’Escolarització a partir de l ’16 de març. Podeu trobar el model de sol•licitud, en l’apartat d’impresos relacionats,  a l’OME i a les Escoles bressol municipals.Quant costa fer el tràmit?

  • -57.60 €  €/mes  


Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsAccedeix a carpeta

Si vols accedir al teu espai personal per qualsevol consulta o gestió, accedeix a carpeta en funció del teu perfil:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat