Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Preinscripció escoles bressol pel curs 2018-2019

Sol·licitud de preinscripció d'escoles bressol en centres sufragats amb fons públics

Termini inscripció/presentació

Del 30/04/2018  fins el 11/05/2018

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina Municipal d'Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:

Li recordem que qualsevol tràmit presencial en les oficines municipals és necessari prèviament sol·licitar cita prèvia.Detall del tràmit

Aquest tràmit serveix per demanar plaça pel curs 2018-19 a les escoles bressol públiques i algunes de les privades sostingudes parcialment amb fons públics, per infants de 0 a 3 anys.

S’ha de presentar la sol•licitud amb tota la documentació acreditativa, i s’ha d’estar alerta de les posteriors dates de publicacions de llistes provisionals, reclamació de barem, llistes definitives i període de matrícula. Veure calendari d’aquestes dates a l’apartat "Impresos relacionats".

Si l’infant és acceptat en una escola, ha de fer la matrícula en l’esmentada escola i dins del període assenyalat; sinó s’entén que es desestima la plaça.

Com puc tramitar-ho?

* Presencialment:  Oficina Municipal d’Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)

  Pots demanar cita prèvia al següent enllaç
* Al centre educatiu que demaneu en primera opció (en període ordinari de preinscripció)

Termini de presentació:
Període ordinari: del 30 d’abril a l’11 de maig. Les sol•licituds es poden presentar a l’OME o bé a l’escola escollida en primera opció.

A tenir en compte:
Podeu demanar cita prèvia trucant a l’OME al telèfon 977 010 010. El seu horari d’atenció al públic és:
- Matins, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h
- Tardes amb cita prèvia

Normativa relacionada
- Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s’estableix el procediement d’admissió.
- Decret 10/2012, de 31 de gener, de modificació del Decret 75/2007.
- Resolució ENS/505/2016, de 25 de febrer, pel qual s’aproven les normes de preinscripció.Quin és el temps de tramitació?

Veure calendari de l’apartat "Impresos relacionats".
 Quina documentació he de presentar?

-S’han de presentar els documents relatius a la filiació (llibre de família) i a la identificació de pare/mare/tutor (DNI o NIE).

Respecte a la documentació per la puntuació, s’ha de demostrar la situació vigent dins del període de preinscripció ordinari. Cal presentar diferents documents en funció del barem que s’assenyala. Veure l’apartat "Impresos relacionats".Impresos relacionatsAjuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat