Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Preinscripció escoles bressol pel curs 2020-2021

Sol·licitud de preinscripció d'escoles bressol en centres sufragats amb fons públics

Termini inscripció/presentació

Del 18/05/2020  fins el 30/05/2021Com puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina Municipal d'Escolarització -OME- (Cr. Rosselló, 2-8 - 43201 Reus)
            
Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

Aquest tràmit serveix per demanar plaça pel curs 2020-21 a les escoles bressol públiques i algunes de les privades sostingudes parcialment amb fons públics, per infants de 0 a 3 anys.

S’ha de presentar la sol•licitud amb tota la documentació acreditativa, i s’ha d’estar alerta de les posteriors dates de publicacions de llistes provisionals, reclamació de barem, llistes definitives i període de matrícula. Veure calendari d’aquestes dates a l’apartat "Impresos relacionats".

Si l’infant és acceptat en una escola, ha de fer la matrícula en l’esmentada escola i dins del període assenyalat; sinó s’entén que es desestima la plaça.

Termini de presentació:
Telemàtica i per correu electrònic: 18 al 22 de maig
Telemàtica, per correu electrònic i presencialment: del 25 al 29 de maig.
Presencialment, només si no són possibles les altres opcions i sempre amb cita prèvia a l’OME, o a l’escola escollida en primera opció.           

Matricula Viva

Una vegada finalitzat el període ordinari  de preinscripció per al primer cicle d’eduacció infantil, es podrà presentar  una sol·licitud, que s’atendrà si hi ha places disponibles.

 

A partir del 4 de maig les sol·licituds s’atendran per ordre d’entrada en el marc de les vacants existents.

En aquestos casos no es tindràn en compte els criteris de prioritat.

 Normativa relacionada
- Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s’estableix el procediement d’admissió.
- RESOLUCIÓ EDU/576/2020, de 28 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció.Quin és el temps de tramitació?

Veure calendari de l’apartat "Impresos relacionats".
 Quina documentació he de presentar?

Veure documentació de l’apartat "Impresos relacionats".Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat