Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

LLicència d'accés de vehicles

Sol·licitar llicència de gual que autoritzi l'entrada de vehicles a l'interior d'un habitatge, local o solar a través de la voreraCom puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      
Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Telemàtic amb identitat digital
      Detall del tràmit

Documentació necessària:

  • Sol·licitud de llicència d’accés de vehicles degudament emplenada i signada per la persona sol·licitant, indicant la ubicació de l’entrada de vehicles.
  • Plànol d’emplaçament 1/500, indicant la situació exacta del local o recinte; o bé fotografia de la façana on es vegi l’accés al local.
  • En cas de lloguer: autorització signada per la persona propietària.
  • En el cas de locals que no es dediquen exclusivament a pàrking: plànol de planta a escala del local o recinte amb indicació de l’espai reservat per càrrega i descàrrega dins el local.

En alguns casos cal tramitar també una Llicència municipal d’activitats.

 Quant costa fer el tràmit?Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Mobilitat


Tràmits vinculatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat