Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Autorització per demanar un volant empadronament

Document amb què l'interessat autoritza una altra persona a demanar un volant d'empadronament en nom seuCom puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)      Sol.licitar cita prèviaDetall del tràmit

Quan la persona interessada no pugui acudir presencialment per demanar el seu volant d’empadronament, podrà emplenar el model adjunt de document autoritzant una altra persona a recollir-lo presencialment en nom seu.
 
Qui ho pot demanar?
Tota persona major d’edat empadronada a Reus que no pugui fer-ho presencialment.
 
A qui pot autoritzar?
A qualsevol persona major d’edat que es faci constar en el full d’autorització i que s’identifiqui.
 
Quin és el temps de tramitació?
Immediat sempre que la persona interessada consti empadronada, s’aporti la documentació requerida i no hagi cap incidència en el full padronal.
 
Quina documentació he de presentar?
La persona autoritzada haurà de personar-se a l’oficina del padró amb el full d’autorització, degudament emplenat i signat per la persona interessada i, a més, caldrà que presenti la següent documentació:
 
- Original i fotocòpia del document d’identitat en vigor de la persona interessada que l’autoritza.
- Original del seu propi document d’identitat, en vigor.
 
Els ciutadans de la Unió Europea hauran d’acreditar la seva identitat amb el NIE en vigor o Certificat de registre com a ciutadà de la Unió Europea, acompanyat d’un document amb fotografia: passaport o targeta de residència del seu país d’origen en vigor.


Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Població


Tràmits vinculatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat