Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Nuclis Zoològics

Registre d'un nucli zoològicDetall del tràmit

Tots els centres i establiments que alberguen, comercialitzen, tracten i reprodueixen animals estan obligats a registrar-se en el cens de nuclis zoològics.

Més informació d’aquest tràmit es pot trobar a l’Oficina virtual de tràmits de la Generalitat de Catalunya (www.gencat.cat)

 


Nuclis zoològics pròpiament dits: Instal·lacions per al manteniment temporal d’animals domèstics.· Establiments per a la venda d’animals.· Establiments per a la pràctica de l’equitació.
Departament responsable

  • Activitats
  • Generalitat Catalunya - Departament de Medi Ambient


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat