Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Subhasta de béns immobles

Sol.licitud de participació en una subhasta de béns immobles

Termini inscripció/presentació

Del 13/05/2013  fins el 13/06/2013

(Fora de termini)


Detall del tràmit

1. Les ofertes presentades pels interessats han d’anar en sobre tancat, signat i datat i acompanyades del xec conformat a nom de l’Ajuntament per l’importdel dipòsit (20% mínim del tipus de subhasta). Mai diner en efectiu.

2. La sol·licitud de participació a la subhasta ha d’anar fora del sobre tancat i en ella hi han de constar totes les dades que es demanen i la documentació que s’especifica a la pròpia sol·licitud.

3. Les ofertes es podran presentar fins a una hora abans de la cel.lebració de la subhasta.
Especificacions tècniques dels documents enviats telemàticament

Els documents enviats telemàticament pels interessats han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat