Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Premi de Narrativa Ciutat de Reus “Diré el que em fuig", 2024

Premi de narrativa que convoca l'Ajuntament de Reus per honorar la memòria de Gabriel Ferrater

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini

Termini inscripció/presentació

Del 01/06/2024  fins el 30/06/2024

(Fora de termini)

Passos a fer

1

Espera que es publiquni al BOPT les bases i convocatòria

.

2

Comprova que compleixes el requisits i prepara la documentació necessària

.

3

Presenta l'obra en el termini i forma que especifica la convocatòria

.

4

Espera la resolució de l'Ajuntament

Aquesta serà publica al mes de desembre.

L’objecte d’aquestes bases és regular el Premi de narrativa que convocarà l'Ajuntament de Reus per honorar la memòria de Gabriel Ferrater, poeta, crític, traductor i lingüista nascut a Reus el 20 de maig de 1922. La finalitat del premi és donar suport a la creació literària en català, afavorir la difusió de la lectura en català i ratificar el compromís de la ciutat amb la cultura.

Les obres que es presentin al Premi han de complir les característiques que seguidament s’indiquen:
• Han de ser escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats dialectals.
• Han de tenir una extensió d’entre 200 i 300 pàgines en format DINA4, en lletra Arial 12 a doble espai.
• La temàtica és lliure i haurà de tractar-se d'una obra en prosa, predominantment literària, sense limitació en el gènere.
• L'obra ha de ser original i inèdita. No pot haver estat guardonada en altres certàmens, ni haver estat presentada a cap altre concurs pendent d'adjudicació, ni compromesa o en tràmits de publicació amb cap editorial.
• Cada persona podrà presentar una sola obra, de la qual garantirà l'autoria i originalitat, que no és còpia ni modificació de cap altra, i que disposa de tots els drets d'explotació de l'obra en qualsevol format i modalitat d'edició.

El premi és obert a totes les persones físiques majors d'edat en el moment de presentació de l'obra i tan sols podran ser guardonades una sola vegada. És a dir, un cop guardonada, la persona ja no podria optar a futures convocatòries del premi, si així es preveu en la convocatòria.

Bases publicades al BOPT  de data 26 d'abril de 2024.

Termini de presentació de sol·liciuds: fins el dia 30 de juny.

La resolució del jurat tindrà lloc al mes de desembre de 2024.

Quina documentació he de presentar?

La documentació s'enviarà per correu electrònic a l'adreça [email protected]. a l'assumpte ha de constar: PREMI DE NARRATIVA CIUTAT DE REUS “DIRÉ ELQUE EM FUIG”. En el cos del missatge es farà constar el nom del premi i el títol de l’obra.

Documents:

* Un primer document, amb l' original que opti al premi s’adjuntarà al missatge en format PDF. Aquest document tindrà com a títol el mateix de l’obra.

* Un segon document adjunt al missatge i en format PDF, s’hi han de fer constar les referències que permetin identificar a l’autor/autora (nom, cognoms, adreça postal, adreça electrònica, telèfon i NIF, número de compte corrent, així com si es troba en alguna circumstància tributària especial). Aquest document s’ha d’anomenar amb la paraula PLICA seguida del títol de l’obra.

* Totes les obres inclouran un tercer document que disposarà una declaració signada que farà constar necessàriament els següents punts: manifestació expressa del caràcter original i inèdit a tot el món de l'obra i que no és còpia ni modificació (total o parcial) de cap altra obra; manifestació expressa de la titularitat exclusiva de l'autor/autora sobre tots els drets de l'obra i que aquella es troba lliure de càrregues o limitacions als drets d'explotació; declaració per la qual allibera a l’Ajuntament de Reus de tota responsabilitat respecte l’obra i la seva autoria, manifestació que l'obra no ha estat presentada a cap altre concurs que estigui pendent de resolució; manifestació expressa de l'acceptació de l'autor/autora de totes les condicions establertes en aquestes bases; data de la declaració i signatura original.



Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Impresos relacionats



Departament responsable

  • Regidoria de Cultura i Política Lingüística



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració