Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Subvenció a entitats per al foment de l'activitat esportiva a la ciutat

Bases amb l'objectiu d'estructurar i fixar els criteris i el procediment per a la concessió de subvencions a entitats que desenvolupin activitats i projectes d'interès esportiu a la ciutat de Reus

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Si actues com a representant, has d'acreditar formalment la representació. Pots fer-ho adjuntant els documents a la sol·licitud o inscriure la representació al registre de Representants REPRESENTA. Més informació aquí.

Termini inscripció/presentació

Del 18/03/2024  fins el 16/04/2024

(Fora de termini)

Passos a fer

1

Esperar la publicació al BOPT

Una vegada publicades llegeix detingudament les convocatòries dels mòduls convocats, els requisits i el termini de presentació i prepara la documentació.

2

Presentar la sol·licitud en termini

Una vegada publicada la convocatòria has de presentar la sol·licitud. Utilitza el formulari específic, cumplimenta totes les caselles adjuntant la documentació que et demana i presenta-ho dins el termini assenyalat.

Important, cal utilitzar una sol·licitud per a cada mòdul i modalitat o activitat

3

Rebre resposta de l’Ajuntament

Dins el termini que diu el text de la convocatòria, l'Ajuntament et contestarà dient si s'ha aprovat i es concedeix o es denega.

No obstant si manca documentació rebràs prèviament un requeriment perquè aportis la documentació que manca i això enderrereix la resposta, per això és tant important que revisis bé la documentació i adjuntis tot el que es demana

4

Justificar la subvenció

Si és favorable, cal que justifiquis la subvenció, per això hauràs de fer el tràmit de justificació i adjuntar tots els documents que et demanen.

Revisa i prepara tota la documentació i presenta-la en el termini que s'indica.

5

Rebre la subvenció

Esperar que l'Ajuntament la revisi i si tot és correcte es passarà l'ordre a la Tresoreria de l'Ajuntament perquè faci les comprovacions oportunes, fet això rebràs la subvenció en el compte indicat.

Qualsevol dada o document que manqui serà requerit i això enderrereix el tràmit; és doncs molt important que revisis que estiguin tots els documents al presentar la justificació

Segons les bases publicades al BOPT número 82 de data 9 d’abril de 2015, podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de subvenció, que per aquesta convocatòria són:
- Mòdul Esport Base 1
- Mòdul Esport Base 2
- Mòdul Organització Participació en Activitats Esportives Regulars
- Mòdul Transport
- Mòdul Organització d’Activitats Esportives Extraordinàries

Les entitats hauran de complir, en el moment de presentar la sol•licitud, els següents requisits:
a) Estar inscrites o adscrites en els registres següents:
- Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Reus,
- Registre d’Entitats de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

b) No ser deutor/a per cap concepte de l’Ajuntament de Reus ni dels seus ens instrumentals.

Justificació de la subvenció

De conformitat amb allò previst a l’apartat 12 de les bases, les entitats beneficiàries, disposaran per justificar el compliment de les condicions imposades i de la consecució dels objectius previstos en la concessió de les subvencions:

    • D’un mes, a partir del dia que finalitzi l’activitat subvencionada en el cas del Mòdul “Organització d’Activitats Esportives Extraordinàries”.
    • Fins al 30 de setembre 2024 per a la resta de mòduls, atès que les activitats esportives objecte de subvenció d’aquests mòduls finalitzen al 31 d’agost  del 2024.
      
La justificació es presentarà mitjançant formulari normalitzat, i haurà de comptar amb la documentació establerta a l’apartat 12 de les bases.

Respecte a la justificació dels mòduls «Esports Base 1 i 2», i del mòdul «Activitats Esportives Regulars», d’acord amb les bases no es contempla que hagin d’aportar memòria econòmica justificativa en el mateix sentit que els mòduls «Organització d’Activitats Esportives Extraordinàries» i «Transport», no obstant, de conformitat amb l’article 78 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, al tractar-se d’una justificació a través de mòduls, hauran d’aportar a més a més de la memòria justificativa de l’activitat i la resta de documents de les bases, el següent:
Una memòria econòmica justificativa que contindrà:

• L’acreditació, o en el seu defecte, declaració del beneficiari sobre el número d’unitats físiques considerades com a mòdul.
• Quantia de la subvenció calculada sobre la base de les activitats quantificades en la memòria d’actuació.
• Detall d’altres ingressos o subvencions que hagin finançat l’activitat subvencionada amb indicació de l’import i procedència.

D’acord amb l’apartat 14 de les bases les entitats beneficiaries hauran de fer constar la col·laboració de la Regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus en els elements de difusió de l’activitat objecte de la subvenció (pàgina web, xarxes socials, publicacions, cartells...). De manera que en aquests elements de difusió s’haurà d’incloure l’expressió: “Amb el suport de la Regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus”, i el logotip d’Ajuntament de Reus, Salut i Esports com a col·laborador principal.

Si a criteri dels serveis tècnics la justificació presentada ha d’ésser objecte d’esmena o complementació, ho comunicaran a l’esmentada entitat, perquè esmeni la deficiència detectada en el termini de 10 dies. Mentre no es produeixi aquesta esmena, restarà suspès el termini previst al paràgraf anterior.

Normativa relacionada
Bases publicades al BOPT núm. 82 de 9.4.2015
Convocatòria 2024 publicada al BOPT de data 15 de març de 2024

NOTA D’INTERÈS: Si teniu dubtes de com fer el tràmit, l’Ajuntament posa a la vostra disposició una guia de com sol·licitar la subvenció pas a pas i com obtenir la identitat digital necessària en aquest enllaç

Quin és el temps de tramitació?

El termini que es disposa per emetre resolució és de tres mesos a comptar des de l’endemà de la data de finalització de la presentació de les sol•licituds de subvenció, llevat que la respectiva convocatòria prevegi un termini inferior. Transcorregut aquest termini sense que l’òrgan competent hagi resolt al respecte, els interessats podran entendre desestimada per silenci administratiu la sol•licitud de concessió de la subvenció.

Quina documentació he de presentar?

Segons el mòdul escollit, caldrà adjuntar una documentació específica. Et recomanem descarregar els annexes que trobaràs a l’apartat "Impresos relacionats" previament i ternir-los preparats en el moment d’iniciar el tràmit.

Mòdul Esport Base 1:
Annex A, d’acord amb el certificat
Annex 1A Certificat de llicències esportives (s’ha de fer per part de la federació o Consell Esportiu del Baix Camp)
Pla Esportiu Entitat (PEE)

Mòdul Esport Base 2:
Annex B, d’acord amb el certificat
Annex 1A Certificat de llicències esportives (s’ha de fer per part de la federació o Consell Esportiu del Baix Camp)
Pla Esportiu Entitat (PEE)

Mòdul Organització Activitats Esportives Extraordinàries:
Annex C
Memòria: Annex 2
Pressupost: Annex 3

Mòdul Transport:
Annex D
Memòria:  Annex 2
Pressupost:  Annex 3

Mòdul Participació en Activitats Esportives Regulars:
Annex E, d’acord amb el certificat
Annex 1B Certificat de llicències esportives (s’ha de fer per part de la federació o Consell Esportiu del Baix Camp)
Pla Esportiu Entitat (PEE)



Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Impresos relacionats



Departament responsable

  • Regidoria de Salut i Esports



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració