Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Justificació de la subvenció per activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat 2023

Justificar les subvencions per al foment d'activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Termini inscripció/presentació

Del 20/12/2023  fins el 15/01/2024

(Fora de termini)

Les justificacions s’han de presentaran per mitjans electrònics a través de la seu electrònica municipal.  I en el cas de les persones físiques també es podran presentar al registre de l’IMRC, al carrer Sant Joan número 27 de Reus, o per qualsevol de les formes previstes en l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per a les subvencions concedides que no superin els 6.000 euros, no serà necessàri aportar factures, ni rebuts, serà suficient amb una relació classificada de les despeses de l’activitat subvencionada, amb identificació del creditor i del document, import, data d’emissió i de pagament.
També es relacionaran els ingressos o subvencions rebudes per l’activitat, amb indicació de l’import i la seva procedència. L’IMRC comprovarà, mitjançant tècniques de mostreig, els justificant que consideri oportuns i que permetin obtenir una evidència sobre la raonabilitat de l’aplicació de la subvenció.

Termini per justificar les subvencions

Fins el dia 15 de gener de 2024

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Quina documentació he de presentar?

S’haurà de presentar la documentació detellada a l’apartat sisè de les bases.

Caldrà omplir i adjuntar al tràmit l’annex 2. Li recomanem que el prepari previament a iniciar el tràmit. Els trpbarà a l’apartat "Impresos relacionats"



Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Impresos relacionats



Departament responsable

  • Institut Municipal Reus Cultura (IMRC )



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració