Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Preinscripció 2on cicle educació infantil, primària i secundària obligatòria curs 23/24

Preinscripció 2on cicle educació infantil, primària i secundària obligatòria ( de 3 a 16 anys)

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini

Termini inscripció/presentació

Del 06/03/2023  fins el 20/03/2023

(Fora de termini)

Terminis

2n ciccle d’educació infantil i primària del 6 al 20 de març
Educació secundària obligatòria del 8 al 20 de març

La preinscripció escolar és un procediment administratiu ordenat i transparent  per assignar una plaça escolar als infants o joves que s’han d’escolaritzar per primer cop en un centre educatiu determinat.  Les famílies han de presentar una sol·licitud indicant la llista ordenada dels centres que demanen i especificar-ne les circumstàncies (residència, exitència de germans al centre...). Només  es pot presentar una sol·licitud per alumne o alumna.

Tota la informació relativa al procès de preinscripció i matrícula, tant de forma presencial com en línea, la trobareu en aquest link: https://www.reus.cat/serveis/proces-de-preinscripcio-i-matricula

Si no heu presentat la sol·licitud de preinscripció dins de termini,  sou alumant de nova incorporació a Reus, o heu de demanar un canvi de centre per circumstàncies excepcionals heu de presentar la sol·licitud d’admissió al llarg del curs (la trobareu a fitxers relacionats) a l’OME amb cita prèvia. Demaneu-la al 977010046 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i us informarem també de la resta de documentació que cal portar.

 

 

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Departament responsable

  • OME - Oficina Municipal d'Escolarització



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració