Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Informació sobre els ajuts europeus per a la millora de la eficiència energètica dels habitatges

Informació individualitzada als propietaris i professionals habilitats

presentialpresencial

Presencial

  Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

Oficina de Rehabilitació - (Cr Josep Sardà i Cailà s/núm edifici Mercat Central)

Es tracta d’un servei d’informació individualitzat als propietaris i professionals habilitats, mitjançant cita prèvia, per resoldre dubtes relacionats amb les característiques i requisits per sol•licitar els ajuts en matèria de rehabilitació residencial aprovats per la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència, i l’Instrument de Recuperació Next Generation EU.

Concretament, informació sobre els següents programes:

Programa 3 d’ajuts per a les actuacions de rehabilitació de millora de l’eficiència energètica a nivell d’edifici de tipologia residencial col•lectiva, incloent els seus habitatges i els habitatges unifamiliars. Amb les obres s’ha d’aconseguir reduir mínim un 30% l’Energia primària no renovable i un 25% de la demanda energètica anual global de calefacció i refrigeració.

Programa 4 d’ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges. Amb les obres s’ha d’aconseguir complir un dels següents requisits:

- Reducció de la demanda energètica anual global de calefacció i refrigeració d’almenys el 7%.
- Reducció del consum d’energia primària no renovable d’almenys el 30%.
- Modificació o substitució dels elements constructius de l’envolupant tèrmica que compleixin amb els valors límits de transmitància tèrmic i de permeabilitat a l’aire del codi tècnic.
 

Programa 5 d’ajuts per a l’elaboració del llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació per edificis finalitzats abans de l’any 2000.

En el procés de sol·licitud serà necessària la figura d’un/a professional acreditat per tal que aporti la documentació tècnica requerida.


Tràmits relacionats:
Tràmits: ajuts europeus per a la millora de la eficiència energètica dels habitatges

Enllaços relacionats:
https://dretssocials.gencat.cat/ca/el_departament/fonseuropeus/habitatge/  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Departament responsable

  • OFICINA DE REHABILITACIÓ DE REUS I COMARCA
  • Regidoria d'Urbanisme i Mobilitat



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració