Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Justificació de la subvenció per a empreses i autònoms pel foment de l'ocupació

Justificació de la subvenció per a empreses i autònoms pel foment de l'ocupació

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini reqRepresentacioRequereix acreditar representació

Termini inscripció/presentació

Del 03/04/2024  fins el 02/09/2024

(Fora de termini)

Una vegada concedida la subvenció, dins del termini de 7 mesos des de l’inici de la contractació, els interessats tenen la obligació de justificar la subvenció de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Reus.

Tal com estableix la part resolutiva setena de la convocatòria els beneficiaris hauran d’aportar els documents RNT (relació nominal de treballadors) corresponents als 6 mesos on figuri el treballador/a objecte de la contractació subvencionable.
La part resolutiva quarta de la convocatòria detalla quiines són les obligacions que hauran de mantenir les persones beneficiàries durant els 6 mesos del contracte.
En cas de consulta enviar correu a [email protected]

Difusió de la col·laboració municipal
La difusió de la col·laboració municipal es farà mitjançant la corresponent publicitat a les pàgines web i xarxes socials, si escau, o mitjançant la col·locació del logotip de Suport al foment de l’ocupació en algun lloc visible a la seu de l’empresa.
La justificació de la difusió es farà aportant els documents (suport fotogràfic, enllaç xarxes socials o pàgines web...) on es visualitzi la utilització realitzada del logotip Suport al foment de l’ocupació, en el moment de fer la corresponent justificació de la subvenció.

Bases i Convocatoria publicada al BOPT de data 9/02/2021

A destacar:

Per a la presentació telemàtica de la sol•licitud, només és necessari utilitzar una identificació digital. En el cas que no se’n disposi, es pot obtenir facilment l’idcat mòbil, que és  una identificació digital segura, fàcil i ràpida d’obtenir. Ho podeu veure el següent vídeo: com obtenir l’idcat mòbil

Si no heu fet mai un tràmit telemàtic amb l’Ajuntament consulteu la guia El tràmit telemàtic  pas a pas que trobareu a la seu electrònica Espai aprenentatge digital que  us ajudarà.

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Quin és el temps de tramitació?

El termini que es disposa per emetre resolució és de tres mesos a comptar des de l’endemà de la data de finalització de la presentació de les sol•licituds de justificació de la subvenció, llevat que la respectiva convocatòria prevegi un termini inferior. Transcorregut aquest termini sense que l’òrgan competent hagi resolt al respecte, els interessats podran entendre desestimada per silenci administratiu la sol•licitud de justificació de la subvenció.

Quina documentació he de presentar?

Veure detall del tràmit

 



Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.



Impresos relacionats



Departament responsable

  • Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació



Ajuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració