Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu Electrònica


Ajut menjador centres especials de treball 2021. Model Abreujat.

FAMÍLIES - Sol·licitud d'ajut per assistència a un menjador d'un centre especial

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini

Termini inscripció/presentació

Del 04/05/2021  fins el 31/05/2021

(Fora de termini)

El tràmit abreujat només ho poden presentar les families que van presentar sol·licitud a la convocatòria 2020/21 i no han variat cap condició respecte a l’anterior convocatòria.

Sol·licitud de subvenció individual per assistència a un menjador d’un centre especial de treball i serveis de teràpia ocupacional.

Requisits per poder sol·licitar l’ajut:
- La persona beneficiària de la subvenció ha d’estar empadronada a Reus amb una antiguitat mínima de dos anys consecutius.
- Assistir a un centre especial de treball o servei de teràpia ocupacional de la ciutat de Reus i que ells mateixos o els seus representants legals acceptin la normativa fixada per l’Ajuntament.
- Acreditar una renda per càpita anual d’acord amb el barem que es determini en la convocatòria corresponent (veure "Impresos relacionats").
- Els ajuts són incompatibles amb qualsevol altre ajut d’una altra administració o organisme públic o privat rebut pel mateix concepte.

Quina documentació he de presentar?
Les sol·licituds seran signades pel mateix beneficiari o representant legal, i hauran d’anar acompanyades de la documentació necessària per acreditar la situació econòmica, familiar i social, d’acord amb les bases de la convocatòria

Observacions:
- Anunci convocatòria 2021 publicat al BOPT de data 3/05/2021
- Bases publicades en el BOPT núm. 136 de data 13.6.2012

Des de la Regidoria de Serveis Socials es podrà sol·licitar qualsevol altra documentació que es consideri oportuna i necessària.

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Serveis Socials