Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu Electrònica


Sol·licitud per ús d'espai públic. Projecte una escola, un parc

Sol·licitud per ús d'espai públic. Projecte una escola, un parc

informatiuinformatiu calendartràmit fora de termini

Termini inscripció/presentació

Del 23/09/2020  fins el 18/06/2021

(Fora de termini)

Utilització d’espais exteriors per a l’ús lectiu dels centres educatius de la ciutat de Reus, adreçat als centres educatius públics i concertats de la ciutat de Reus per a infants escolaritzats al segon cicle d’educació infantil, a primària i a secundària obligatòria.

Projecte que treballa la vinculació entre parcs de la ciutat i els centres educatius,  a causa de la situació creada per la Covid 19, però és un projecte que va més enllà perquè encaixa amb la visió de ciutat educadora.
Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica, a partir del dia 23 de setembre de 2020 i a llarg de tot el curs escolar 2020-21, mitjançant el formulari específic generat a tal efecte disponible al catàleg de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Reus (seu.reus.cat). A la sol·licitud hi hauran de constar les següents dades: nom del parc que volen utilitzar, el recorregut que faran per arribar-hi, el nombre d’infants que s’hi desplaçaran, el curs dels infants, els dies de la setmana que l’utilitzaran i la franja horària que demanen, que haurà d’estar compresa entre les 9.30h a les 12.30h .

Condicions que ha de complir el centre:
- deixar l’espai net
- estar alerta de les notificacions per possibles situacions que limitessin l’autorització.
L’incompliment d’aquestes condicions pot comportar la revocació de l’autorització concedida.

 

Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Educació


Segueix-nos a les xarxes socials

instagram twitter facebook