Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Repte ID

Identificar-se i fer un tràmit senzill amb idCAT mòbil

Termini inscripció/presentació

Del 12/08/2019  fins el 16/08/2019

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Telemàtic amb identitat digital


Detall del tràmit

L’objectiu d’aquest tràmit és apropar a la ciutadania als tràmits telemàtics i fer amigable l’accés a la seu electrònica a través d’un repte. Per superar el repte cal estar IDentifiCAT, amb certificat electrònic vàlid.

En el següent enllaç trobareu un tutorial on s’explica com obtenir l’IDcatmobil. És fàcil i ràpid de fer.

Quan disposeu de la identificació digital, només cal omplir el formulari que trobareu en clicar el botó ’Tramitar telemàticament’ de l’apartat ’Com puc tramitar-ho’

El repte consisteix en realitzar el tràmit telemàtic IDentifiCAT i obtenir com a premi una entrada d’un dia a les piscines municipals si sou una de les 50 primeres persones en finalitzar-ho correctament.

Condicions:

El tràmit finalitzarà quan obtingueu el comprovant de la sol•licitud on consta el número de registre d’entrada, el dia i l’hora de presentació.

Una vegada acabat el termini, rebreu un avís de dipòsit de la comunicació  electrònica de l’Ajuntament de Reus per informar-vos si heu estat premiats o no. Aquesta comunicació haureu de recollir-la en l’apartat de notificacions electròniques de la seu electrònica.

Si heu aconseguit el premi, enhorabona! presenteu la vostra comunicació electrònica a les taquilles de les piscines municipals i us facilitaran l’entrada gratuïta per un dia.


El termini per fer el tràmit és del 12 al 16 d’agost de 2019
El termini per gaudir de l’entrada gratuïta a les piscines municipals és del 19 al 31 d’agost de 2019.

Requisits
- Estar empadronat/da a Reus
- Tenir més de 16 anys

Requeriments Tècnics

Podeu consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina

 

 Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat