Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Certificat empadronament amb història

Sol·licitud d'un certificat d'empadronament amb històriaCom puc tramitar-ho?

Telemàtic amb identitat digital
      
Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Presencial: SAIC (Cr. Sant Llorenç 25-43201 Reus)
      Detall del tràmit

Document que certifica l’empadronament en un domicili de la ciutat. Aquest document només és necessari en determinades circumstàncies, quan sigui necessàri acreditar unes dades específiques en un periode determinat o be de convivència amb altres persones.  Quan únicament es vulgui acreditar l’adreça i períodes d’empadronament d’una persona, serà suficient amb un certificat d’empadronament ordinari o be un volant d’empadronament.

La validesa d’aquest document és de 3 mesos.

Els certificats només poden ser sol·licitats per les persones titulars. En el cas que qui el demani no sigui la persona titular, sinó algú que actuï en nom seu,  caldrà que la sol·licitud del certificat estigui emplenada i signada per la persona titular. Així mateix, per a recollir un certificat en nom d’una altra persona, la persona compareixent haurà de presentar el model "Autorització a recollir documents" degudament emplenat i signat per la persona titular, amb la documentació que faci falta. Sense l’autorització de la persona titular del certificat la compareixent no podrà recollir el certificat.

En cas que el titular sigui una persona difunta, actuarà com a sol·licitant el familiar que demani el certificat.

Com m’arribarà el certificat si he fet la tramitació de la sol•licitud telemàtica:
Una vegada feta la tramitació telemàtica i revisada la sol•licitud, la documentació aportada i el pagament de la taxa, l’Ajuntament emetrà el certificat que s’enviarà telemàticament. La persona interessada rebrà un avís de dipòsit mitjançant sms i/o correu electrònic a les dades de contacte aportades i podrà recollir el certificat accedint a l’apartat de la Seu Electrònica de l’Ajuntament : Notificacions electròniques.
 

Requeriments Tècnics
Podeu consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina

 

 Quant costa fer el tràmit?Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat