Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

BORSA DE TREBALL D'AUXILIARS ADMINISTRATIUS PER L'IMFE

FO-2019. Borsa de treball per a la provisió de places personal laboral i funcionari (temporal)

Termini inscripció/presentació

Del 28/01/2019  fins el 08/02/2019

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Presencial: IMFE - Mas Carandell (Cr. Terol, 1 - 43206 Reus)
      


Detall del tràmit

Objecte de la convocatòria
L’objecte d’aquestes bases és la constitució d’una borsa de treball per cobrir futures contractacions o nomenaments de caràcter temporal com a auxiliar administratiu/va.
L’auxiliar administratiu/va pot realitzar genèricament les següent funcions: Realitzar tasques de suport administratiu per al funcionament diari dels diferents serveis, programes o projectes de Mas Carandell, preparar i recopilar informació i/o documentació i introduir-la en bases de dades i aplicatius, classificar, arxivar i ordenar documents, realitzar tasques de recepció i atenció al públic i, en general, totes aquelles funcions de suport administratiu que li siguin atribuïdes.

Requisits de les persones aspirants: Veure bases de la convocatòria

Sol·licituds
Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu, es dirigiran al President de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell, es presentaran al Registre de l’IMFE Mas Carandell, i s’hauran de presentar en el termini de 10 dies hàbils, comptats des de l’endemà al de la publicació de les bases.
Tanmateix les sol·licituds es podran presentar en qualsevol de les formes previstes a l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Les bases i la convocatòria d’aquesta selecció es publicaran al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), al tauler d’edictes electrònic de la l’Ajuntament de Reus i a la web www.mascarandell.cat i estaran exposades fins el final del termini de la presentació d’instàncies. Tots els anuncis successius s’exposaran al tauler d’edictes electrònic de la l’Ajuntament de Reus i a la web www.mascarandell.cat.
Si els dies d’acabament del termini o actuació obligada són festius, les actuacions s’han de fer en el dia hàbil següent.

Publicació Bases BOPT  de data 25 de gener de 2019.

Per més informació:
Consultar bases de la convocatòria.Quant costa fer el tràmit?

  • -gratuït  


Impresos relacionatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat