Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu electrònica


Adhesió Entitats Protocol agressions sexistes en les festes populars

Sol·licitud adhesió entitats

presentialpresencial envelopecorreu postal

Presencial

  Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

Correu postal

  Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

El protocol contra les agressions sexistes és una eina que ha aprovat l’Ajuntament de Reus per promoure una ciutat més igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries en contextos de festes i oci nocturn.

Adherir-se al protocol vol dir complir amb el que diu el document i sumar-se a la sensibilització i treball de prevenció contra les agressions sexistes a la ciutat de Reus.

A aquest protocol poden adherir-se totes les entitats de la ciutat que estiguin registrades al registre municipal d’entitats, independentment que organitzin festes o no, i suposa el compromís de l’entitat per vetllar per espais de festa segurs i sense sexismes.

L’entitat que s’adhereix al protocol entra a formar part de la llista d’entitats que donen el seu suport i implica que els membres de l’entitat assisteixen a una xerrada de sensibilització específica sobre sexismes en contextos d’oci nocturn i que, si organitzen una festa, compliran amb allò que etigui acordat en el protocol.

Com funciona?

Un cop tramitat el full d’adhesió i realitzada la xerrada de sensibilitazació als membres de l’entitat, l’adhesió es dóna per resolta.

La sol·licitud d’alta la pot fer qualsevol entitat que tingui la seva seu, o bé una delegació, a la ciutat de Reus.

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Regidoria de Relacions cíviquesAjuda'ns a millorar!

La teva opinió és molt important, el que fem és per tu i ens pots ajudar, valorant la nova carpeta ciutadana i aportant els teus suggeriments.

Fes la teva valoració