Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Adhesió Entitats Protocol agressions sexistes en les festes populars

Sol·licitud adhesió entitatsCom puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)      Sol.licitar cita prèviaDetall del tràmit

El protocol contra les agressions sexistes és una eina que ha aprovat l’Ajuntament de Reus per promoure una ciutat més igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries en contextos de festes i oci nocturn.

Adherir-se al protocol vol dir complir amb el que diu el document i afegir-se a la sensibilització i treball de prevenció contra les agressions sexistes a la ciutat de Reus.

A aquest protocol poden adherir-se totes les entitats de la ciutat registrades al registre municipal d’entitats, independentment que organitzin festes o no, i suposa el compromís de l’entitat a vetllar per espais de festa segurs i sense sexismes.

L’entitat que s’adhereix al protocol entra a formar part de la llista d’entitats que hi donen suport i implica que els membres de l’entitat assisteixen a una xerrada de sensibilització específica sobre sexismes en contextos d’oci nocturn i que si organitzen una festa compliran amb lo acordat al protocol.

Com funciona?

Un cop tramitat el full d’adhesió i realitzada la xerrada de sensibilitazació als membres de l’entitat, l’adhesió es dona per resolta.

La sol·licitud d’alta la pot fer qualsevol entitat que tingui la seva seu, o una delegació, a la ciutat de Reus.

 

Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència


Tràmits vinculatsCom puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat