Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Adhesió Entitats Protocol agressions sexistes en les festes populars

Sol·licitud adhesió entitatsCom puc tramitar-ho?

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)
      


Detall del tràmit

El protocol contra les agressions sexistes és una eina que ha aprovat l’Ajuntament de Reus per promoure una ciutat més igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries en contextos de festes i oci nocturn.

Adherir-se al protocol vol dir complir amb el que diu el document i afegir-se a la sensibilització i treball de prevenció contra les agressions sexistes a la ciutat de Reus.

A aquest protocol poden adherir-se totes les entitats de la ciutat registrades al registre municipal d’entitats, independentment que organitzin festes o no, i suposa el compromís de l’entitat a vetllar per espais de festa segurs i sense sexismes.

L’entitat que s’adhereix al protocol entra a formar part de la llista d’entitats que hi donen suport i implica que els membres de l’entitat assisteixen a una xerrada de sensibilització específica sobre sexismes en contextos d’oci nocturn i que si organitzen una festa compliran amb lo acordat al protocol.

Com funciona?

Un cop tramitat el full d’adhesió i realitzada la xerrada de sensibilitazació als membres de l’entitat, l’adhesió es dona per resolta.

La sol·licitud d’alta la pot fer qualsevol entitat que tingui la seva seu, o una delegació, a la ciutat de Reus.

 Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Regidoria de Relacions cíviques


Tràmits vinculatsAccedeix a carpeta

Si vols accedir al teu espai personal per qualsevol consulta o gestió, accedeix a carpeta en funció del teu perfil:Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010
977 010 210
ajuntament@reus.cat