Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Advertencia, estàs visualitzant algunes parts traduides de forma automàtica.

Seu electrònica Reus

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus

Cercador de la Seu Electrònica


Adhesió Entitats Protocol agressions sexistes en les festes populars

Sol·licitud adhesió entitats

informatiuinformatiu

Presencial

Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

Correu postal

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)

Només per persones físiques, en aplicació de l'article 14 de la llei 39/2015

El protocol contra les agressions sexistes és una eina que ha aprovat l’Ajuntament de Reus per promoure una ciutat més igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries en contextos de festes i oci nocturn.

Adherir-se al protocol vol dir complir amb el que diu el document i afegir-se a la sensibilització i treball de prevenció contra les agressions sexistes a la ciutat de Reus.

A aquest protocol poden adherir-se totes les entitats de la ciutat registrades al registre municipal d’entitats, independentment que organitzin festes o no, i suposa el compromís de l’entitat a vetllar per espais de festa segurs i sense sexismes.

L’entitat que s’adhereix al protocol entra a formar part de la llista d’entitats que hi donen suport i implica que els membres de l’entitat assisteixen a una xerrada de sensibilització específica sobre sexismes en contextos d’oci nocturn i que si organitzen una festa compliran amb lo acordat al protocol.

Com funciona?

Un cop tramitat el full d’adhesió i realitzada la xerrada de sensibilitazació als membres de l’entitat, l’adhesió es dona per resolta.

La sol·licitud d’alta la pot fer qualsevol entitat que tingui la seva seu, o una delegació, a la ciutat de Reus.

 

Especificacions tècniques dels documents enviats

Els documents enviats telemàticament per les persones interessades han de complir les especificacions tècniques indicades en aquest document.Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Regidoria de Relacions cíviques


Segueix-nos a les xarxes socials

instagram twitter facebook