Per motius de prestació de servei i per finalitats estadístiques, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu la instal·lació i ús. Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes

No em tornis a mostrar
aquest missatge.

Catàleg de Tràmits

Cercador de Tràmits

Subvencions a empreses i nous emprenedors, per afavorir l'impuls i la dinamització económica 2018

Sol·licitud de subvenció i bases convocatòria

Termini inscripció/presentació

Del 10/07/2018  fins el 28/09/2018

(Fora de termini)


Com puc tramitar-ho?

Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana -OAC- (Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)      Sol.licitar cita prèvia

Correu postal (Registre general - Pl. Mercadal, 1 - 43201 Reus)Detall del tràmit

Aquestes bases tenen per objecte estructurar i fixar els criteris i el procediment per a la concessió de subvencions que atorga l’Ajuntament de Reus a través de la Regidoria de promoció econòmica, per impulsar la dinamització económica de la Ciutat.

Es plantegen les següents línies d’ajuts o subvencions:
* LíNIA 1: Foment a la creació i establiment d’empreses a Reus

    Per a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 10.000,00 € per la seva posada en funcionament.

* LíNIA2: Foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspas.
    Per a les empreses establertes a Reus, que hagin tingut un canvi de titular, que continuIn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000,00 €.

* LíNIA3: Foment de la millora de les intal.lacions d’empreses i/o negocis ja existents a Reus.

    Per a les s empreses establertes a Reus, que no siguin de recent creació i que realitzin una inversió mínima de 10.000,00 €, en reformar i/o modernitzar el seu negoci ubicat a Reus.

Beneficiaris

Podran ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques i/o jurídiques amb objecte empresarial que compleixin els requisits generals i específics detallats en les bases de la convocatòria

Termini de presentació de sol.licituds de subvenció
Les sol.licituds es podran presentar durant el període comprés des del dia de 10 de juliol al 28 de setembre de 2018, ambdós inclosos.

La mera presentació d’una sol.licitud de subvenció implica el coneixement i acceptació de les bases que la regulen. Les dades de caràcter personal dels interessats passaran a integrar el fitxer denominat subvencions.

-Observacions:
- Bases publicades al BOPT núm. 76 de 20 d’abril de 2017.

- Convocatòria 2018 publicada al BOPT núm. 132 de data 9 de juliol de 2018.

Nota destacada referents a la presentació de sol•licituds:

Es posa a disposició de la persona sol·licitant, previ a la presentació de la sol·licitud , el servei d’assessorament de TECNOREDESSA  que ofereix assessorament del tràmit i documentació a presentar  i amb el qual es podrà establir cità prèvia a través del telèfon 977 300 304

 

 Quant costa fer el tràmit?

  • -Gratuït  


Impresos relacionatsDepartament responsable

  • Àrea de promoció


Com puc accedir a tota la meva informació?

Li recomanem que accedeixi a la carpeta si està obligat o es vol relacionar electrònicament amb l'Ajuntament de Reus d'acord a la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest sistema, podrà trobar tota la informació i estat de les vostres dades, gestions, tràmits, comunicacions, expedients municipals, factures, etc. com a interessat si és:

Li recordem que qualsevol tràmit presencial en les oficines municipals és necessari prèviament sol·licitar cita prèvia.Ajuntament de Reus
Plaça del Mercadal · 43201 REUS
977 010 010 977 010 210
ajuntament@reus.cat